Tuote on myyty käyttäjälle hondacb1300 hintaan 85 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (9kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! UPEA WANHA MANNERHEIM TAULU ALKUPERÄISKEHYKSILLÄ, TAKANA MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET TEKSTIT!!! Taulun kokonaiskorkeus 38,5cm ja leveys 21,5cm. Taustapahvista ja sen kiinnityspiikeistä näkee, että kehykset ja taustapahvi teksteineen ovat alkuperäiset, eikä tätä ole taustaltaan ikinä avattu. Lasin alapuolella näkyy kuvassa pientä aaltoilua, jotka oikenevat kun painelee takaa taustapahvista, kehyksissä pieniä kolhuja. Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! TÄSSÄ UPEA MANNERHEIMIN KUVA!!!

 https://fi.wikipedia.org/wiki/Carl_Gustaf_Emil_Mannerheim

Mikäli haluat tulla tutustumaan esineisiin ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Ostaja maksaa lähetyksen paketin painon mukaan, Postikulut kotimaassa(Suomi) Postin uudistettujen palvelujen ja hinnaston mukaan: Numerolla-paketti(seurantakoodi) 8,10eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai perinteinen Postipaketti(seurantakoodi) 9,90eur, jossa vastaanottajan saapumisilmoitus tulee perinteisesti postilla. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Huutokauppa

Hinta nyt:
85 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.6.2017 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.