Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Maria Lang 6 elokuvan kokoelma 6xBlu-ray. Uusi ja avaamaton, vielä kaupan muoveissa.
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

Maria Lang: Ei enää murhia
Einar (LINUS WAHLGREN) odottaa innolla rauhallista kesälomaa idyllisessä Skogan pikkukaupungissa. Rauha kuitenkin rikkoutuu, kun nuori mies löytyy murhattuna egyptiläinen tikari selässään. Einarin vaimo Puck (Tuva Novotny) ei voi vastustaa mysteerin ratkontaa yhdessä rikoskomisario Christer Wijkin (Ola Rapace) kanssa. Pian alkaakin paljastua tarina salatusta intohimosta ja kielletystä rakkaudesta - tarina, joka muistuttaa Puckia hänen omista tunteistaan aviomiehensä parasta ystävää kohtaan.

Maria Lang: Ruusuja, rakkautta ja rikoksia
Rikosetsivä Christer Wijk aikoo kihlata rakastamansa Gabriellan, joka on huomattavan kokoisen tilan perijätär. Puck ja Einar on kutsuttu kihlajaisjuhliin, jotka keskeytyvät absurdilla tavalla kun tiluksilta löydetään naisen ruumiin jäännökset. Puckin ja Christerin murhatutkimukset johtavat sukupolvia vanhojen arvoitusten kannoille täynnä vallan, rahan ja rakkauden jalanjälkiä. Tutkimuksista kehkeytyykin tarina, jota Christer ei ehkä olekaan valmis sulattamaan...

Maria Lang: Vaarallisia Unia
Nobel-palkittu Andreas Hallman palkkaa Puckin pikakirjoittajakseen. Puck tajuaa liian myöhään työnantajansa olevan kontrollifriikki, joka pitää perhettään täysin eristyksissä ulkomaailmasta. Perhepiirissä sattuvan, oudon kuolemantapauksen jälkeen Puckin onnistuu saada yhteys mieheensä Einar Bureen, joka puolestaan pyytää murhatutkija Christer Wijkin hätiin. Tunnelma kodissa on uhkaava ja pahaenteinen, ja ennen kuin Christer ehtii paikalle tapahtuu uusi murha.

Maria Lang: Murhenäytelmä Hautausmaalla
Joulupöytä on katettu pappilassa kirkkoherralle ja hänen vierailleen Puckille ja Einar Burelle. Ovelle koputetaan ja vaalea seksipommi Barbara kertoo kyyneleet silmissä miehensä kadonneen. Miehen löydyttyä henkirikoksen uhrina, kutsutaan murhatutkija Christer Wijk pikkukylään, joka on täynnä huhupuheita. Kuka puhuu totta ja kuka valehtelee peitelläkseen rikostaan?

Maria Lang: Kielojen Kuningas
Tuleva morsian, Anneli, lähtee häitään edeltävänä päivänä kukkakauppiaan luo hyväksymään morsiuskimppuaan ja katoaa sille tielle. Myöhemmin hänet löydetään murhattuna, kaunis kielokimppu
kädessään. Puck ja hänen tuleva aviomiehensä Einar Bure tutkivat murhamysteeriä yhdessä rikoskomisario Christer Wijkin kanssa ja kolmikolle avautuu mitä synkimpiä salaisuuksia idyllisessä Skogan pikkukaupungissa, missä kaikilla tuntuu olevan luurankoja kaapeissaan. Tarina sijoittuu hurmaavan kauniisiin 1950-luvun kulisseihin.

Maria Lang: Murhaaja Ei Valehtele Yksinään
Puck saa kutsun viettämään juhannusta tuttavansa mökille. Mukaan lähtee joukko hänen ystäviään mukaanlukien Einar Bure ja tiedossa on viekoittelevan kaunis kesäviikonloppu, varsinkin kun ilmassa on pientä eroottista värinää vieraiden kesken. Mutta kesken kesäillan kuherrusta, Puck ja Einar löytävät yhden naisvieraista murhattuna. Einar kutsuu hätiin ystävänsä komisario Christer Wijkin, mutta tämän saapuessa paikalle, on sekä ruumis että ainoa kulkuväline saarelta mantereelle kadonneet. Nyt he ovat kaikki loukussa saaressa... ja joku vieraista on murhaaja.


Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

42,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.7.2020 19:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.