Tuote on myyty käyttäjälle fixer hintaan 37 €

Kuvaus

4kpl Marimekon Kivi tuikkulyhtyjä. Tumma Lila. Keino valossa näyttää sinisemmältä kuin luonnon valossa. Ero on aika huomattava. Lilassa erittäin vähäisiä käytön jälkiä. Ei muotti numeroa. Punainen tai Karpalon Punainen. Omasta mielestäni on kyllä niin punainen kuin olla voi, mutta saattaa se olla Karpalon punainenkin. Minimaalisia käytön jälkiä. Muotti numero pohjassa. Vanhempi Sininen/Koboltinsininen. Ei muotti numeroa. Minimaalisia käytön jälkiä.
2011 vuoden Sininen/Koboltinsininen. Muotti numero pohjassa. Tätä uudempaa sinistä valmistettu vain vuonna 2011. Minimaalisia käytön jälkiä.
Kaikki 4kpl Kivi tuikkuja ovat täysin ehjiä ja erittäin hyvässä kunnossa.

Lisätty 24.11.2020 6:22

Nyt kun tumman Lilan väriä epäillään ties miksi. Selvennetään asiaa. Mustikka väriä on valmistettu vasta sen jälkeen, kun muotti numerot on stanssattu Marimekko tekstin lisäksi pohjaan vuodesta 2003 alkaen. Tässä sitä ei ole. Ainoa vaihtoehto on vanha Koboltinsininen valmistettu 1988-95. Se vaan ei vaihda väriä tietääkseni. Jos väri ei ole tumma Lila joka se käsittääkseni on. Ostaja saa tahtoessaan perua kaupat. Ja palauttaa tuotteet. Maksan osto hinnan ja palautus lähetyskulut takaisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
37 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.11.2020 21:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
23.11. klo 23:05

Hei, voisiko tuo ns. lilan väri olla kuitenkin mustikka?

muokattu 23.11. klo 23:56

Ei. Mustikka väriä on valmistettu vasta sen jälkeen, kun muotti numerot on stanssattu Marimekko tekstin lisäksi pohjaan vuodesta 2003. Ainoa vaihtoehto on vanha Koboltinsininen valmistettu 1988-95. Se vaan ei vaihda väriä tietääkseni.