Kuvaus

Marja-Leena Parkkinen: Näkymätän kipu

  • Kirjapaja, 2001; kovakantinen kirja; 310 sivua
  • Kirja muuten hyväkuntoinen, mutta muutamien sivujen yläkulmassa kosteusvahingon aihteuttamaa aaltoilevuutta
  • HINTA: 9 euroa + toimituskulut 5,20 kirjeenä (= 14,20) tai 6 euroa seurattavana pakettina ( = 15 euroa)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Kun kipu ei näy, siihen ei uskota. Kipukroonikon pysäyttävä elämäntarina...

Noin miljoona suomalaista kärsii päivittäin kroonisista kivuista. Heistä noin 300 000 sairastaa vaikeaa invalidisoivaa kipusairautta. Kipupotilaat eivät kuitenkaa aina saa asianmukaista hoitoa, koska resurssit - ja välittäminen - puuttuvat.

Marja-Leena Parkkinen sairastui parikymmentä vuotta sitten kipu, johon ei vuosiin läytynyt syytä. Kipukierre oli valmis: jaktuvasta  kivusta keihttyi itsenäinen sairaus, johon eivät auttaneet leikkaukset, lääkkeet eivätkä terapiat... Pahinta vielä, että kun kipu ei näy, siihen ei uskota.

Kirjassa kertoo pitkäaikaiskivun uusista tutkimustuloksista ja kroonisen kivun hoitomahdollisuuksista erikoislääkäri Eero Vuorinen artikkelissa Lääketiede ja näkymätön kipu.

hakusanat: Eero Vuorinen: Lääketiede ja näkymätön kipu. sairaudet pitkäaikeinen kiputila muistelmat elämänkerrat psykologia motivointi aktivointi potilaat selittämätön kasvokipu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 vrk 7 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 21 vrk 7 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.