Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Marjatta Hinkkala : Leijona-areena - Suomalaiset rauhanrakentajina Balkanilla

Ensimmäiset suomalaiset rauhanturvaajat lähtivät Suezin UNEF 1 -operaatioon (United Nations Emergency Force) marraskuussa 1956 Suezin kriisin jälkiselvittelyä varten. Sinivalkoinen lippu on siis liehunut kriisien jättämillä raunioilla jo viiden vuosikymmenen ajan ja liehuu yhä.
Suomalaiset ovat ennakkoluulottomasti vastanneet kansainvälisiin haasteisiin, ottaneet vastuuta ja tarttuneet toimeen rauhanrakentajina.  "Leijona-areena" kertoo haastatteluin ja kuvin suomalaisista erilaisissa tehtävissä Balkanilla Daytonin rauhansopimuksen (1995) jälkeen. Lukijalle kirja valottaa kriisien jälkeisessä tilanteessa toimineiden arkea, tehtävissä mukana olleille se avaa muistojen matka-arkun.

Painovuosi: 2006
Painos: 1.
Sivumäärä: 168
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: Päivä Osakeyhtiö

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 262

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Muistathan lisätä kohteen tiedoissa näkyvät postikulut! Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Jos tilaat kerralla useampia kirjoja voit pyytää erillisen tilausvahvistuksen, jossa kerromme koko tilauksesi toimituskulut - tämän teemme vain erikseen pyydettäessä. Muutoin toimitaan edellisen ohjeen mukaan.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti
 


Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

12 €
Sulkeutuu 118 vrk 16 h 59 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12 € Sulkeutuu 118 vrk 16 h 59 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.