Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu painos PunK / Sid Vicous / Sid & Nancy / Sex Pistols diggareille.

Mark Paytress: SID VICIOUS - Nuorena kuolemisen jalo taito

Sex Pistolsin basisti Sid Vicious on äärimmäinen punk-ikoni, jonka traaginen kohtalo tunnetaan kautta läntisen maailman. Sid Vicious - nuorena kuolemisen jalo taito kartoittaa hänen taipaleensa virstanpylväät narkkariäidin huomassa vietetystä lapsuudesta Nancy-tyttöystävän puukotukseen ja omaan kohtalokkaaseen yliannostukseen asti.

Tragikoomisia anekdootteja pursuava elämäkerta piirtää herkkävireisen muotokuvan haraasta ja masennukseen taipuvaisesta nuoresta punkkarista, jonka monitahoinen persoonallisuus peittyi yksiulotteisen myytin taakse. Samalla se esittää teräviä, koko populaarikulttuurian kenttää koskevia huomioita siitä, miksi Sidistä kehkeytyi anarkian arkkityyppi ja punkin legendaarinen hahmo.

Mark Paytress on brittiläinen rockjournalisti ja -kirjailija, joka on tutkinut 1970-luvun punkkia ja haastatellut kirjaa varten lukuisia Sidin aikalaisia 

Suomentanut Inka Parpola

Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä 2007

VOITTOHUUTO ja PK. 1,80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.12.2017 21:40

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.