Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Marlon Brando Classics

Harvinainen yhteispohjoismaalainen julkaisu suomenkielisellä tekstityksellä.

Sisältää mm. harvoin saatavilla olevan Armottomat (The Chase, 1966)

Tältä 3 levyn boksilta löytyy elokuvat:

The Wild One - Hurjapäät (1953)

Moottoripyöräjengi Black Rebels häiriköi kilpailuissa, varastaa pokaalin ja ajaa sitten pistämään pienen kalifornialaiskaupungin sekaisin. Jengin johtaja Johnny ihastuu baarityttöön ja yrittää tehdä vaikutuksen vilauttelemalla palkintopokaalia. Tytön isä on kaupungin sheriffi, jonka on puututtava asiaan, kun paikalle saapuu kilpaileva jengi...

On the Waterfront - Alaston Satama (1954)

MARLON BRANDO tekee yhden elokuvahistorian vaikuttavimmista roolisuorituksista, joka toi hänelle Parhaan miespääosan Oscarin vuonna 1954. Myös itse elokuva sai Parhaan elokuvan Oscarin. Entinen nyrkkeilijä Terry Malloy (Brando) oli lupaavaa mestariainesta, mutta nyt hän heiluttaa nyrkkejään gangsterien hallitsemassa satamassa, pomonsa Johnny Friendlyn (LEE J. COBB) käskystä. Terry alkaa kokea tunnontuskia aiheutettuaan kapinoivan työläisen kuoleman. Mutta vasta vainajan sisaren Edie Doylesin (EVA MARIE SAINT) rakkaus saa Terryn tajuamaan, miten syvälle hän onkaan vajonnut. Kun Terryn rikollinen veli Charley the Gent (ROD STEIGER) surmataan raa'asti, Terry päättää aloittaa oman taistelunsa Friendlyn ja hänen gangstereidensa kukistamiseksi.

The Chase - Armottomat (1966)

Vankikarkurin (Robert Redford) paluu etelän pikkukaupunkiin kiristää seriffin (Marlon Brando), öljypohatan ja muiden asukkaiden välit räjähdyspisteeseen. Pääosissa Marlon Brando, Robert Redford, Jane Fonda, Angie Dickinson, Robert Duvall ja James Fox.

Elokuvien ohjaajia ovat Elia Kazan, Laslo Benedek ja Arthur Penn.

Kunto: Hyväkuntoinen boksi vähäisellä kulumalla. Alaston satama ja Armottomat -levyissä pientä jälkeä. Hurjapään levyssä on enemmän sanomista (tyydyttäväkuntoinen), mutta tarkistusohjelma CDCheck totesi sen lukuvirheettömäksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 13:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.