Kuvaus

Martin Chatterton: PAHA PISKI ROKKAA LÄSKISTI MESTOILLA ELI MITEN ANTAUDUIN ISOSTI HIP-HOP-TÄHTEYDELLE. Suomentanut Sari Luhtanen. 2003 Tammi. 176-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Paha Piski rokkaa läskisti mestoilla eli miten antauduin isosti hiphop-tähteydelle (2005; Bad Dog rockin' up a phat one in da house 2003) on neljäs Paha Piski -kirja. Paha Piski on rakkien rakki, jouheasti jolkutteleva luidenrouskuttaja ja armoton kattien jahtaaja. Piskillä on yksi ikävänpuoleinen ongelma: se asuu sementtisellissä kaupungin koiratarhan kuolemaantuomittujen siivessä. Ellei Piski sitten karkaa lentävän koiran robotti-Roverin avulla ja lähde karkuun kamunsa Pastori Bentley Sweetlod IV:n mukana. Pakomatkalla kohti Meksikoa koirakaveruksille alkaa pikku hiljaa selvitä, että lainsuojattomilla on harvinaisen kuumat paikat. Heidän jäljilläään eivät nimittäin käy kuumana vain koiratarhan vartijat vaan myös liittovaltion agentit. Kaverukset lyöttäytyvät räppibändi Päheen Possen mukaan ja edessä näyttää olevan hiphop-tähteys. Paha Piski ja Bentley mm. osallistuvat Elviksen ystävien kokoukseen itsekin Elviksiksi pukeutuneena. Mutta onko Paha Piski tarpeeksi paha? Vai luisuuko se taas alas hittilistaa pohjasijoituksille, nimittäin kuolemaantuomittujen selliin…

Martin Chatterton (s. 1961 Liverpool) on suosittu englantilainen lastenkirjailija ja kuvittaja. Hän  yhdistää tarinoissaan mielellään huumorin ja tarinankerronnan. Hänen Bad Dog (Paha Piski) -kirjoistaan ovat ilmestyneet suomeksi Paha Piski ja hirveä Hollywoodin häslinki (2003), Paha Piski ja rajut jamit Marsissa (2003), Paha Piski ja pressan polven kirous eli miten vainusin vilpin ja nostin reippaasti jalkaa (2004), Paha Piski Rokkaa läskisti mestoilla eli miten antauduin isosti hiphop-tähteydelle (2005) ja Paha Piski ja tikkarin putous (2009).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 1 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 5 vrk 1 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.