Kuvaus

Matka Onnelaan  (DVD)


Alkuperäisnimi:  The Road To Wellville

 

Tri. John Harvey Kellogg, mies Corn Flakes murojen takana, oli myös äärimmäinen terveysintoilija. Kelloggin terveysuskomukset, jotka pohjautuivat pitkälti holistisen koulukunnan metodeihin, keräsivät niin paljon mielenkiintoa, että mies päätti avata oman kylpylän 1900-luvun alussa, Michicanin Battle Creekiin.

Ovien avautuessa, saapuu asiakkaiksi sekalainen seurakunta vieraita. Aviopari Will ja Eleanor Lightbody taistelevat avioliitto-ongelmiensa kanssa, ja toivovat Kelloggin parannuskeinojen tuovan uusia aseita ongelmien ratkaisemiseksi. Charles Ossining on kunnianhimoinen huiputtaja, joka haistaa paikassa helpon rahan. Mutta kun mukaan heitetään lisäksi Willin himokas naiskollega, saksalainen seksiterapeutti, Kelloggin useat adoptoidut lapset, eikä heistä lainkaan vähäisimpänä imbesiilitasolla oleva George, on usean kokin soppa valmis. Tämä kylpyläloma ei unohdu!

Arvostettu ohjaaja Alan Parker (Keskiyön pikajuna, Mississippi palaa, The Commitments) ohjasi tyylilleen varsin erityyppisen elokuvan. Matka Onnelaan on moniuloitteinen komedia, jonka loistava tähtikaarti, Anthony Hopkins, Matthew Broderick, Bridget Fonda, John Cusack ja Wayne’s World:stä tunnettu Dana Carvey ottavat kaiken irti herkullisesta, tosipohjaisesta aiheesta.

 

Ohjaus
Alan Parker

Käsikirjoitus
T Coraghessan Boyle
Alan Parker

Näyttelijät
Anthony Hopkins
Bridget Fonda
Matthew Broderick
John Cusack
Dana Carvey
Michael Lerner
Colm Meaney
John Neville
Lara Flynn Boyle

 

 


Kesto:
115 min

Tekstitys:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-3

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
Sulkeutuu 79 vrk 8 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 79 vrk 8 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.