Kuvaus

Matka Onnelaan

The Road To Wellville


Komedia vuodelta 1994 ohjaus Alan Parker pääosissa Anthony Hopkins ja Bridget Fonda.

 

SUOMIJULKAISU

tekstitys: Suomi

kunto: levyssä hento naarmu, ei vaikuta toistoon

 

Tri. John Harvey Kellogg, mies Corn Flakes murojen takana, oli myös äärimmäinen terveysintoilija. Kelloggin terveysuskomukset, jotka pohjautuivat pitkälti holistisen koulukunnan metodeihin, keräsivät niin paljon mielenkiintoa, että mies päätti avata oman kylpylän 1900-luvun alussa, Michicanin Battle Creekiin. 
Ovien avautuessa, saapuu asiakkaiksi sekalainen seurakunta vieraita. Aviopari Will ja Eleanor Lightbody taistelevat avioliitto-ongelmiensa kanssa, ja toivovat Kelloggin parannuskeinojen tuovan uusia aseita ongelmien ratkaisemiseksi. Charles Ossining on kunnianhimoinen huiputtaja, joka haistaa paikassa helpon rahan. Mutta kun mukaan heitetään lisäksi Willin himokas naiskollega, saksalainen seksiterapeutti, Kelloggin useat adoptoidut lapset, eikä heistä lainkaan vähäisimpänä imbesiilitasolla oleva George, on usean kokin soppa valmis. Tämä kylpyläloma ei unohdu!

Arvostettu ohjaaja Alan Parker (Keskiyön pikajuna, Mississippi palaa, The Commitments) ohjasi tyylilleen varsin erityyppisen elokuvan. Matka Onnelaan on moniuloitteinen komedia, jonka loistava tähtikaarti, Anthony Hopkins, Matthew Broderick, Bridget Fonda, John Cusack ja Wayne?s World:stä tunnettu Dana Carvey ottavat kaiken irti herkullisesta, tosipohjaisesta aiheesta.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

4,80 €
Sulkeutuu 110 vrk 22 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,80 € Sulkeutuu 110 vrk 22 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.