Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Toimintaleffa vuodelta 1992, pääosissa Wesley Snipes. Leikkaamaton alkuperäinen versio. Suomijulkaisu.


" Cutter on pahasuinen ex-kyttä, jolla on tyly asenne ja kehno istumapaikka. Säätiedotus terroristeille Lennolla 163... ilmakuoppia luvassa! "

" Lentäminen on turvallisin matkustustapa, viranomaiset sanovat. Mutta viranomaiset eivät ottaneet huomioon erästä erittäin hankalaa matkustajaa - Charles Ranea. "Kauhun kuriiri" on henkilökohtaisesti vastuussa neljästä terroristi-iskusta - ja viides on jo työn alla. Matkustajat Lennolla 163 eivät ole kovinkaan innoissaan tämän huomatessaan. Mutta tietämättään heillä onkin todellinen pataässä hihassaan: matkustaja istuimella numero 57!

Wesley Snipes ( Demolition Man) lähtee ilmojen teille tässä korkeaoktaanisessa toimintajännärissä. Wesley esittää John Cutteria, siviiliksi tekeytyvää agenttia, joka livistää lentokoneen vessan kautta ja saa selville että Rane ja tämän konnakopla on kaapannut koneen haltuunsa. Cutter ei jää aikailemaan, vaan laittaa toimeen todellisen suursiivouksen. Ei ainoastaan ruletissa on hyvä muistaa agentti Cutterin vinkki: always bet on black! "


Valmistusvuosi: 1992
Kesto: 81 min.
Suomiversio/-kannet



Levyssä joitain hiusnaarmuja, toimii moitteetta. Kannet hyväkuntoiset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 0:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.