Kuvaus

Mato Valtonen: Noh, sano naakka ku nokka katkes - ihmeelliset seikkailuni uusmediamaailmassa

Tammi 2007, 3.painos. Pehmeäkantinen liepein ;189 sivua + kuvaliite

Kirjassa on kirjailijan omiste ja signeeraus.

 

Tämä kirja on kertomus siitä, miten pesunkestävä rockmies päätyi neuvottelemaan miljoonarahoituksista liituraitapukuisten lontoolaispankkiirien toimistoihin ja pitämään kansainvälisiin konferensseihin PowerPoint-esityksiä professoreille ja huippujohtajille. Se on kuvaus uusmedian hulluista vuosista, jolloin kovapalkkaisia ammattilaisia haettiin Aku Ankan ja roolipelilehtien kautta ja vapaat työajat tarkoittivat, että töitä tehdään kelloon katsomatta, energiajuomien ja pizzataksin voimalla. Alalle rynnineet pikkupojat puhuivat kymmenistä miljoonista kuin leivästä.
Wapitissa oltiin luomassa radikaalisti uusia toimintamalleja, niin matkapuhelimen käytön kuin yrityskulttuurin suhteen. Ja siitä mitä tästä kaikesta opimme; emme mitään.
Mato Valtonen käy läpi matkan alun voitonvarmoista brainstormingeista lopun epätoivoisiin ponnisteluihin hakea rahoitusta markkinoilta, joilla koko wap-kirjainyhdistelmä oli muutamassa kuukaudessa muodostunut kirosanaksi. Matkassa mukana alan kiintotähdet, Antti Piiposta Linus Torvaldsiin.

 

Kirjan kunto on hyvä.

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7 €
Sulkeutuu 8 vrk 10 h 17 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7 € Sulkeutuu 8 vrk 10 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.