Kuvaus

Matt Master: TopGear- Maailman parhaat autot

readme.fi 2013, kovakantinen kuvakansin, 310 sivua

Aina siitä lähtien kun Karl Benz ensimmäistä kertaa starttasi Patent-Motorwageninsa vuonna 1885, ihminen on kuolannut autojen perään ja jumaloinut niitä. Eikä vähiten juuri Top Gearin autofanaatikot, jotka ovat koeajaneet, arvostelleet ja palvoneet useita autoilun historian upeimpia autoja. Monet niistä eivät ole täyttäneet Top Gearin tiukkoja vaatimuksia, toiset taas ovat loistaneet senkin edestä.

Tämä Top Gearin ainutlaatuinen mahtavimpien autojen hakuteos kertoo tarinoita historian merkittävimpien autojen taustalla aina ajalta ennen sotia tulevaisuuden superautoihin. Kirjassa esitetään rinta rinnan Top Gearin huikeita valokuvia sekä harvinaisia valokuva-arkistojen helmiä asiantuntevine lausuntoineen. Top Gear valaisee näiden uskomattomien kulkuvälineiden tekniikkaa ja sitoo jokaisen auton omaan aikaansa kertoen tarinoita ja analyyseja, joista käy ilmi ne syyt, joiden vuoksi auto on juuri niin merkittävä kuin kerrotaan.

Kirjassa peilataan niin yhteiskunnallista historiaa kuin autojen palvontaa esittelemällä Bentley Brooklandsin edustamaa tyypillistä brittiläistä luksusta, Bizzarini Stradan italialaista seksikkyyttä ja Chrysler Airflow'n vanhan ajan Hollywood-glamouria. Futuristisia linjoja korostavat Aston Martin Bulldog ja Steve McQueenin Ford Mustang sekä James Deanin pahamaineinen Porsche Spyder.

Paras opas planeettamme ehdottomasti parhaimpien autojen maailmaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
tai
Sulkeutuu 111 vrk 11 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 111 vrk 11 h 27 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.