Kuvaus

Matti & Teppo: PIDÄ ITSESTÄSI HUOLTA. 1982 M&T Production. Ehjä LP-levy ehjässä kotelossa, jonka kannen alanurkassa tervehdys (ks. kuva), ei muita merkintöjä.

Pidä itsestäsi huolta (1982) on Matti & Teppo -duon kuudes albumi. Sen lauluista tunnetuin lienee Matti Ruohosen säveltämä ja V. P. Lehdon sanoittama Mä joka päivä töitä teen. Levyä on myyty tuplaplatinaa (115 000).

A: 1. Mä joka päivä töitä teen (M. Ruohonen – V. P. Lehto), 2. Pidä itsestäsi huolta (M. Ruohonen – C. Johansson), 3. Elämä koskettaa tunteisiin (V. Juntunen), 4. Illan viimeinen (M. Ruohonen – A. Hyvärinen – V. P. Lehto), 5. Lopputili (M. Puurtinen – V. P. Lehto), 6. Kyllä maailma on ihmeellinen (M. Ruohonen – M. Heikkilä – V. P. Lehto)

B: 1. Kunnon mies (M. Ruohonen – V. P. Lehto), 2. Me oomme täältä (M. Ruohonen – V. P. Lehto),
3. Se toinen nainen (A. Hyvärinen – V. P. Lehto), 4. Kylmä on miehen yksin (M. Ruohonen – C. Johansson), 5. Kirkkohäät (V. P. Lehto), 6. Olen kiitollinen tänään (M. Ruohonen – V. P. Lehto).

Matti (s. 1949 Turku) ja Teppo (s. 1948 Turku) Ruohonen muodostavat iskelmälaulajaduon Matti ja Teppo. Yhdessä veljensä Seppo Ruohosen kanssa he ovat esiintyneet jo lapsuusiästä lähtien. Matti ja Teppo –duon ensimmäinen albumi Matti ja Teppo on vuodelta 1972. Levyjä on myyty noin 1,5 miljoonaa kappaletta. Tuplaplatinaa ovat myyneet albumit Et voi tulla rajan taa (121 620) ja Pidä itsestäsi huolta (115 000), minkä lisäksi duolla on 7 platinalevyä ja 27 kultalevyä.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 14 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 84 vrk 14 h 18 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.