Kuvaus

Matti Mäkelä: Pitelemätön - Matti Mäkelän muistelmat (Siltala 2019)

Matti Mäkelän muistelmat alkavat shokilla. Kesken kirjoittamisen muistelija saa syöpädiagnoosin. Nopeasti hän kuitenkin toipuu, alkaa suunnitella suurellisia hautajaisiaan ja lusmuilee velvollisuuksistaan sairautensa varjolla. 

Pitelemätön kertoo lahjakkaan lapsen elontaipaleen värikkäät vaiheet Pohjanmaan nevanreunalta Helsinkiin, Kymenlaaksoon ja Niva-joen rannalle Pohjois-Karjalaan. Se kertoo Mäkelän monesta hamasta kirjailijana, kriitikkona, kolumnistina, puhujana. Miten herkästä luontoesseististä tuli radikaali konservatiivi, miten kunnia meni ja maine kasvoi. 

Muistelmat kertovat myös ahkerasta yhteiskunnallisesta toiminnasta Audin etupenkillä, kynttilän polttamisesta molemmista päistä. Kirjoittaja antaa käypähoitosuosituksia lääkäreille ja kertoo, mitä hän itse on elämästä oppinut. 

Väkevät kokemuksensa Mäkelä kertoo terävän humoristisesti - hojaantuvien välillä muistoista omille hakoteilleen. Hänen uskonsa maailmanloppuun on hyvin heikko. 

Kirja on erittäin siistikuntoinen, kerran luettu. Ostoksia voidaan myös yhdistellä, jolloin voit säästää postikuluissa.. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 €
Sulkeutuu 8 vrk 23 h 47 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 2 € Sulkeutuu 8 vrk 23 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.