Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uudenveroinen painava kovakantinen kirja  , ostajalle postikulut. Voidaan yhdistellä halutessasi muitakin tuotteita samaan pakettiin jos löytyy muutakin ostettavaa.

Matti Pitko ja Kustannus Oy Aamulehti . Painopaikka Kariston Kirjapaino Oy , 2009. Vuosi 2000 pähkinänkuoressa ja paljon hyviä erinlaisia juttuja koottu kirjaan.

Aamulehden Matti Pitko on vaivannut ja kaulinut poliitikkoja ja muita kansalaisia yli kolmenkymmenen vuosikymmenen ajan.Kirjaan on koottu sormenlevyisiä viipaleita hänen pakinoistaan vuosilta 2002-2009.

Kimmo Sasi ehdottaa kansanedustajien määrän vähentämistä 150:een. Timo Soinille riittäisi kolme edustajaa. Soini ja kaksi haitaristia."

"Jutta Urpilaisen unelmissa Lipponen muuttaa Moskovaan, Eero Heinäluoma Brysseliin ja Hakaniemen rottweilerille Matti Putkoselle laitetaan kuonokoppa.``

"Matti Vanhanen on kadonnut julkisuudesta. Kepussa toivotaankin, että Vanhanen olisi mennyt lopullisesti salaa naimisiin."

Kirjan loppuun Pitko, jalkapallon Suomen mestari ja A-maajoukkoepelaaja, on kerännyt nykypoliitikoistamme tähdistökentällisen . Yltääkö kolmen pointsin Alexander Stubb avaukseen? Kuka on äkkiväärä vasen laita? Miksi mummojen Elviksen Mitro Revon paikka on vasemman puolustajan tontilla?

Vanhemman valtiomiehen tervehdyksen teoksen lukijoille tuo Paavo Lipponen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.4.2024 4:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.