Kuvaus

Mauno Saaren kirja käsittelee ja koskettelee Haavikkoa läheltä, tunnustelijan, tunnustautujan, työtoverin ja ystävän rooleista. Kirja kertoo Haavikon elämäntarinan, yhden tarinan Haavikon elämästä. Kirjan julkisuudessa saama kohu on suunnannut mielenkiintoa lähinnä kirjoittajan kärhämiin Haavikon lähiomaisten kanssa, mutta toki kirja on näitä kipeiksi käyneitä yhteyksiä syvempi ja laajempi katsaus kirjallisen neron henkilöön ja elämään.

Kirja on tuiki tarpeellinen kaikille suomalaisen kirjallisuuden ystäville ja varsinkin niille, joita erityiset kirjalliset nerotyypit kiinnostavat. Pääsemme kurkistamaan kulissien taakse, niin kotomaan koko kirjallista elämää kuin erityisesti Haavikon omaa uraa tutkimaan. Emme voi kysyä onko kyseessä elämändraama vai -tragedia, sillä ainekset riittävät kumpaankin ja jäljelle jää vielä ylenmäärin jäsentymätöntä lokeroimatonta todellisuutta.

Otavan kustantama suurikokoinen sidos kansipapereineen. Miltei uudenveroisessa kunnossa. Kolmatta painosta vuodelta 2009. Sivuja 542. Lähetys esim. automaattipakettina 5,90 euroa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Sulkeutuu 38 vrk 4 h 53 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 38 vrk 4 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.