Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mauno Saaren kirja käsittelee ja koskettelee Haavikkoa läheltä, tunnustelijan, tunnustautujan, työtoverin ja ystävän rooleista. Kirja kertoo Haavikon elämäntarinan, yhden tarinan Haavikon elämästä. Kirjan julkisuudessa saama kohu on suunnannut mielenkiintoa lähinnä kirjoittajan kärhämiin Haavikon lähiomaisten kanssa, mutta toki kirja on näitä kipeiksi käyneitä yhteyksiä syvempi ja laajempi katsaus kirjallisen neron henkilöön ja elämään.

Kirja on tuiki tarpeellinen kaikille suomalaisen kirjallisuuden ystäville ja varsinkin niille, joita erityiset kirjalliset nerotyypit kiinnostavat. Pääsemme kurkistamaan kulissien taakse, niin kotomaan koko kirjallista elämää kuin erityisesti Haavikon omaa uraa tutkimaan. Emme voi kysyä onko kyseessä elämändraama vai -tragedia, sillä ainekset riittävät kumpaankin ja jäljelle jää vielä ylenmäärin jäsentymätöntä lokeroimatonta todellisuutta.

Otavan kustantama suurikokoinen sidos kansipapereineen. Miltei uudenveroisessa kunnossa. Kolmatta painosta vuodelta 2009. Sivuja 542. Lähetys esim. automaattipakettina 5,90 euroa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.12.2017 20:45

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.