Kuvaus

Hyväkuntoiset

TONTUT
Kun mummon isoisän äiti oli vielä pikkuinen tytöntyllerö, taloissa asui hyvin yleisesti haltioita. Niitä kutsuttiin tontuiksi. Tonttujen tehtävänä oli torjua vahinkoja ja tuottaa hyvää onnea isäntäväelle. Sen ne tekivätkin, kun isäntäväki muisti elellä tonttuja miellyttävällä tavalla ja kohdella tonttuja hyvin.
HUI KAUHISTUS
Noitia, kummituksia, hirviöitä, lumimiehiä, muumioita ja mörköjä – vaan pelko pois!
Kahdeksanosaisessa piirrossarjassa pelot ovatkin yllättävän hauskoja. Noita Koukkunokka saa luutansa avulla uuden ammatin ja kaverukset Saku, Pete ja Anssi keksivät, miksi lumimies karjuu öisin. Mitä tekee kummitusperhe perjantaiyönä ja miten säkkipillinsoittaja Tatu saa hikkansa loppumaan? Entä kumpi pelkää enemmän - Mäkisen pappa vai Mörkö. Antaako pelko ihan joka paikassa puhtia Vampyyrikreivin elämään? Faaraon arkusta löytyy yllätys ja Luuranko Leon tanssi saa kalisevan lopun.
KOIRAMÄEN TALVI
Koiramäkeen on tullut talvi. Elämä on työntäyteistä niin kuin maalaistalossa yleensä. Päivät paiskitaan töitä metsässä ja navetassa, illat kuluvat kotiaskareissa ja vaarin tarinoita kuunnellessa.
NUUSKIJA
Ensimmäisessä osassa uutistoimituksen kokouksessa käydään lävitse juttulista. Valokuvaaja Timppa hoitaa valokuvaukset. Toisessa osassa esitellään Nuuskijan toimitalon eri osastot. Kolmannessa osassa tutustutaan Nuuskija-lehden toimitustyöhön. Neljännessä osassa esitellään Nuuskija-lehden toimitustyötä. Viidennessä osassa esitellään Nuuskija-lehden sarjakuvapiirtäjän, rikostoimittajan ja sääennustajan työtä sekä tutustutaan lehtipainoon.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 12 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 37 vrk 12 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.