Kuvaus

[AC0817]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva sarjakuva-albumi 13 vuoden takaa Tex Willer diggareille.

MAXI TEX 5 - KONFEDERAATTIEN KULTA

Antonio Segura - Josè Ortiz

264-sivuinen ajajahti Arkansasissa!

Ku Klux Klan iskee pohjoiseen Fort Shithin sotavankilaan leimahduttaakseen Etelän kapinan liekkiin uudelleen kootuin joukoin. Vapautettavien vankien avulla himoitaan Klaanin haltuun 30 kätkettyä laatikkoa kultaharkkoja. Niillä varustaisi melkoisen armeijan, mutta ensin ne täytyy kuljettaa Oklahoman rajalle ulottuvilta vaarojen rämeiltä Arkansas-virtaa pitkin Tennesseehen asti. Piilostaan puksuttavalla panssarialukselle seilaavien sodanlietsojien kullanhimon ja valtaunelmien varjoina ovat vain Tex Willer ja Kit Carson sekä seudun vapauteen kiintyneet mustat sotilaat ja siviilit. He tekevät kaikkensa estääkseen julmien klaanilaisten ja vankikarkurien paon, eivätkä epäröi ryhtyä tykkisotasille tultasyöksevän metallisen vesipedon kanssa. Antonio Seguran pitkän, painokkaan ja nopeakäänteisen tarinan kuvitti upean mustanpuhuvan kuvituksen mestari Josè Ortiz.

Suomennos Renne Nikupaavola

1. painos

AiT, Trondheim Norja, 2004

Egmont Kustannus

VOITTOHUUTO ja PK. 2,00e -> TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat:10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Sulkeutuu 2 vrk 13 h 15 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 7 € Sulkeutuu 2 vrk 13 h 15 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.