Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien mukainen Maxim konekiväärin vyökotelo ja siinä metallinen täysi patruunavyö jonka pituus 4,5 metriä, eli kaupaan kuuluu mukaan 200 kpl. (vyö on täynnä) 7.62 x 53R dekopanosta.

Kotelossa on SA merkintä. Koko komeus painaa yli 8 kg (saattaa heittää jokin verran, vaaka ei mikään tarkka). Näyttävää rekvisiittaa militaria henkiseen tilaan n. 4,5 metriä!. En tiedä kotelon mallin vuosilukua joten nämä nyt saattavat olla hiukan väärällä osastolla, mutta tällä mennään. Kunnoksi olen laittanut hyvä, kotelo on hiukan kulunut kuten kuvista huomaa, mutta onhan tällä jo ikääkin, eli ei mikään ikäisekseen hullumpi. Vyö on varmaan käyttämätön, joten eiköhän  kokonaisuus ole HYVÄ, minun mielestäni (katso kuvat ennen kuin teet omat päätelmäsi asiasta). 

Tällaisia ne taisi Tuntemattomassa Sotilas elokuvassa raahata veren maku suussa ympäri soita ja metsiä, kiroten ja hikoillen. Aika raskasta touhua se varmasti oli, alkoi käydä jo enemmän kuin kuntoilusta kovemmaltakin kaverilta. Kannattaa varmaan vain kunnioittaa veteraaneja, mitä aikoinaan tekivät meidän puolesta!

Avoimissa kohtesissani on myös  muuta militariaa esim. sota-ajan piiroksia, myös harvinaisempiakin (ainakin oli tätä kirjoittaessa, sekä dekopatruunoita useita kaliipereja ja eri kokoisia eriä!

konekivääri, 7.62 x 53R , talvisota, jatkosota, lapinsota.

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettaana. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä lähettää tuotteet yleensä vain kerran viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne lähetetää joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

EI NOUTOA, ELLEI ASIASTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. JOS OSTAJA HALUAA VÄLTTÄMÄTTÄ ITSE NOUTAA TUOTTEEN, HÄNEN PITÄÄ OLLA MYYJÄÄN YHTEYDESSÄ JO ENNEN KUIN TEKEE TARJOUSTA TAI OSTAA TUOTETTA, ETTEI TULE TURHIA ONGELMIA KENELLEKÄÄN. 

MAKSU ENSIN MYYJÄN TILILLE, TUOTE VASTA TÄMÄN JÄLKEEN MATKAAN!
Myyjä ei vastaa kuljetuksessa hajonneista (pyrin kyllä pakkaamaan kaikki niin huolellisesti ettei näin edes kävisi) tai hukkuneista lähetyksistä, se on aina  ostajan ja Postin tai Matkahuollon välinen asia. Ostaja voi halutessaan vakuuttaa tai maksaa helposti särkyvän kuljetuksen lisän jos näin haluaa (maksu on suoritettava samalla kun tuotteen maksaminen, ennen lähettämistä).
 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

153 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.10.2019 20:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.