Kuvaus

Karanteeniaskartelun satoa, Lamborghini Countach joka on maalattu 90-luvun alun suositun yhdysvaltalaisräppärin ja hänen läpimurtohittinsä sekä ajan graafisen ilmeen mukaisesti, eli MC Hammerin levyn kantta ja hittiä mukaillen; You Countach This! Teemaa jatkaen takasiivessä lukee HAMMERTIME ja rekkari on 2 -LEGIT, tiedät kyllä miksi, ja jos et tiedä niin katso kuuklesta, jonne!

Auto on joku nimettömän kiinalaisvalmistajan tekele, mutta ihan siisti ja renkaat rullaa kuten kuuluukin.  Auto on käsin maalattu ja lakattu pariin kertaan kiiltävällä lakalla, eli kestää tarvittaessa vaikka muutamat neppiskisat ja jonkin verran jopa lasten leikkejä, mutta on tietysti esikuvansa mukaan suunniteltu ensisijaisesti lämpimiin ja kuiviin olosuhteisiin sekä pitkille ja suorille kestopäällysteteille joissa ei turhaan nopeusrajoituksista nipoteta.

 

Maksu tilille ja superauto postiin, pk:t ostajalle. Myös nouto Kiuruvedeltä mahdollinen.

 

hakusanoja: lamborghini countach, diablo, italia, italy, mc hammer, too legit, addams family values, kupla, beetle, käfer, volkkari, pikkuauto, neppis, neppaus, hiekkalaatikko, hot wheels, matchbox, corgi, siku, yatming, majorette, ysäri, 90-luku, 90's, rap, räppi,

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Sulkeutuu 8 vrk 22 h 16 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 14 € Sulkeutuu 8 vrk 22 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.