Kuvaus

Kasvitieteilijävanhempien kanssa Afrikan maaseudulla elänyt Cady (Lindsay Lohan) luulee tuntevansa "viidakon lait", mutta savannien opit saavat uuden merkityksen kun 15-vuotias kotiopetuksen kasvatti aloittaa ensimmäisen koulupäivänsä USA:n High Schoolissa.

Psykologinen sodankäynti tai seuraelämän kirjoittamattomat säännöt joihin teinitytöt koulussa törmäävät, ovat Cadylle täysin tuntemattomia. Omaa paikkaansa etsiessään hän ystävystyy koulun kuningattaren, laskelmoivan ja juonittelevan Reginan (Rachel McAdams) kanssa ja hänet hyväksytään tämän pinnalliseen ystäväpiiriin. Mutta kun Cady ihastuu Reginan entiseen poikaystävään, hän joutuu todellisen juonittelun kohteeksi. Tyttöjen välille syntyy kilpailutilanne, jossa molemmat juonittelevat minkä kerkeävät ja mustamaalaavat toisiaan. Lopulta tilanne ryöstäytyy avoimeksi "tyttöjen sodaksi", johon osallistuu koko koulu.

Elokuvan pääosissa nähdään mm..

-Lindsay Lohan

-Rachel McAdams

-Tina Fey

kesto: 1 tunti 38 min.

2004

DVD

special collector's edition

tekstit mm..suomi,ruotsi.

"Mean Girls"

 

"Käsikirjoittaja Tina Fey (Saturday Night Live) tekee loistavan sivuroolin opettajana. Mean Girls on "ilkeän hauska". -Star-

"Cool" -Today-

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 5 vrk 9 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 5 vrk 9 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.