Kuvaus

Bat Out of Hell on Meat Loafin vuonna 1977 julkaistu albumi. Sitä on kuvailtu wagneriaaniseksi rockiksi. Musiikkityylin takana on pitkälti myös esittäjän ja laulut tehneen Jim Steinmanin musikaalitausta. Albumin on tuottanut Todd Rundgren. Monet Bat Out of Hellillä kuultavat muusikot ovat tuttuja Bruce Springsteenin taustaryhmästä, The E Street Bandistä.

Cleveland International julkaisi Bat Out of Hellin 21. lokakuuta 1977. Kesti aikansa ennen kuin albumi nousi jättimenestykseksi, mutta menestys oli lopulta sitäkin kestävämpää: Bat Out of Hell pysyi esim. Ison-Britannian albumilistalla peräti 474 viikkoa. Sen maailmanlaajuisiksi myyntiluvuiksi on arvioitu yli 35 miljoonaa.

Rolling Stone -lehti rankkasi albumin sijalle 343 lehden 500 parhaan albumin listalla.

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on vuoden 2001 painos, jolla on kolme bonuskappaletta. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 5,5 euros, other countries 5,5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

"Bat Out of Hell" 9:51

"You Took the Words Right out of My Mouth (Hot Summer Night)" 5:04

"Heaven Can Wait" 4:41

"All Revved Up with No Place to Go" 4:20

"Two Out of Three Ain't Bad" 5:25

"Paradise by the Dashboard Light" 8:28

"For Crying Out Loud" 8:44

Bonuskappaleet:

8.Bolero (live intro)

9.Bat out of Hell (live)

10.Dead ringer for love

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Sulkeutuu 8 h 34 min 37 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4,50 € Sulkeutuu 8 h 34 min 37 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.