Kuvaus

Tier 1 Edition sisältää:

  • Aikainen Tier 1 pääsy – Välitön pääsy parrakkaaksi Assault Class Tier 1 -sotilaaksi sekä ainutlaatuinen camo-setti, joka erottaa Tier 1 Edition -pelin omistajan muista pelaajista

  • M60 rynnäkkökivääri – Huikean tehokas rynkky, jonka saa käyttöönsä vain Tier 1 Editionin mukana. Täydellinen vastine AK47 -hyökkäykseen.

  • MP-7 – Ase, jota käytetään Tier 1 kenttäoperaatioissa. Kevyt mutta tehokas ase, joka pystyy läpäisemään sotilaiden panssarit – MP7 toimii kuin pistooli mutta mahdollistaa kiväärintarkan ampumisen.

  • TOZ194 ja 870MCS haulikot ja luodit – Kaksi mahtavaa haulikkoa ja tehokkaampia paukkuja lähitaisteluun.

  • Spec Ops Class Camouflage – Pelaajat voivat käyttää tätä erikoiscamoa ja piiloutua ympäristöön tai käyttää sitä vaikkapa pelihahmon eriyttämiseen perussotilaista

Pieni, melko tuntematon joukko toimii suoraan ylimmän sodanjohdon valtuutuksella. He ovat tarkasti valikoitu joukko taistelijoita jotka kutsutaan palvelukseen mikäli tehtävä ei missään nimessä saa epäonnistua. He ovat "Tier 1" taistelijoita.

tTaisteluvahvuudessa on yli 2 miljoonaa sotilasta, merimiestä, taistelulentäjää ja merijalkaväen miestä. Heistä noin viisikymmentätuhatta kuuluu erikoisjoukkoihin. "Tier 1" sijoittuu täysin omalle tasolleen tämän kovan koulutuksen saaneen erikoisjoukkojen ryhmän yläpuolelle. Heidän kokonaismääränsä on salassapidettävää tietoa, mutta korkeintaan vain satoja henkilöitä. He ovat eläviä ja hengittäviä taistelutoiminnan tarkkuustyökaluja. Heidän erikoisalansa on tuhon tuottaminen. Sen lisäksi että nämä miehet ovat olleet mukana antamassa inspiraatiota he ovat myöskin olleet osana luomassa uutta Medal of Honoria. Anteeksiantamattomimmalla taistelukentällä tämän päivän Afganistanissa pelaajat astuvat heidän saappaisiinsa ja koettavat selviytyä käyttäen heidän erikoistaitojaan.

Uusi vihollinen, uudenlainen sota, uusi taistelija, Tier 1.

tUusi Medal Of Honor jättää uuden pelin myötä Toisen Maailmansodan miljöön ensimmäistä kertaa koko pelisarjan 11-vuotisen historian aikana. Nyt vuorossa on nykyaikaista sodankäyntiä Afganistanissa fiktiivisten hahmojen ja tarinan kera.

tPelaajat pääsevät tutustumaan uuden Medal Of Honorin myötä "Tier 1" -nimiseen ryhmään, joka koostuu todellisista eliittisotilaista. He hoitavat tehtävät, joista muut eivät selviäisi hengissä.

tMedal Of Honor yksinpelikampanjaa kehittää Electronic Artsin Los Angelesin studio, joka toimii tiiviissä yhteistyössä oikeiden "Tier 1" -sotilaiden kanssa. Yksinpelikampanjan lisäksi peli sisältää myös tiivistunnelmaista moninpeliä ja sitä kehittää maailman johtava moninpelistudio DICE (Digital Illusions CE AB) Tukholmassa, Ruotsissa. Yhdessä nämä studiot kehittävät kaikkien aikojen hienointa sotapeliä.

 

 


Xbox 360
Pelaajien lukumäärä: 1
Pelin kieli: Englanti
Ikäsuositus: 18+
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,65 €
Sulkeutuu 95 vrk 1 h 33 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,65 € Sulkeutuu 95 vrk 1 h 33 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.