Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Medal of Honor Allied Assault ja Spearhead -lisälevy samassa paketissa!

Allied Assault: Raju räiskintäpeli Quake III:n moottorilla toisesta maailmansodasta. Pelin päähenkilö on 1.ranger-pataljoonan luutnantti Mike Powell, jonka armeijan tiedustelupalvelu OSS värvää palvelukseensa. Peli sijoittuu ajallisesti sodan kovimpiin vuosiin 1942-1945 ja antaa kuvan siitä rohkeudesta, mitä tarvittiin esim. Normandian maihinnousussa. Pelaajalla on edessään 20 taisteluntäyteistä tehtävää ja lähtökohta on Whitehallin sodanjohtokeskus.

Spearhead: Luutnantti Jack Barnes jatkaa taistelua vihollislinjojen takana Normandian maihinnoususta Bulgen taisteluun, Berliinin kaatumisesta natsisimin tuhoon. Tee yhteistyötä neuvostoliittolaisten, englantilaisten ja amerikkalaisten joukkojen kanssa. Uusia tehtäviä eri puolilla Eurooppaa, mm. taistelu Ardenneilla, Reinin ylitys ja Berliinin valtaus. Moninpelissä pelaaja voi olla englantilainen, amerikkalainen, saksalainen tai neuvostoliittolainen ja valita aseensa autenttisista neuvostoliittolais- ja brittiläisaseista. 9 uutta laajaa yksinpelitasoa ja 12 uutta moninpelikarttaa jossa uusia sijainteja, aseita ja sotilaita. Peli sijoittuu sodan viimeiseen vuoteen, kesäkuusta 1944 toukokuuhun 1945. Väijy vihollisen alueella Operaatio Overlordissa, hidaste saksalaisten vastaiskuja Bulgen taisteluissa ja valtaa Saksan pääkaupunki, Berliini. Uusi tasoeditori ja integroitu webbiselain. Palkittu teatteri- ja elokuvanäyttelijä Gary Oldman antoi äänensä Medal of Honor Allied Assault Spearhead-peliin. Oldman selostaa tapahtumia historiaan liittyvissä videokohtauksissa sekä eri pelitasojen ja -tehtävien välillä.


LAITTEISTOVAATIMUS:
MOHAA: Windows 95/98/2000/Me/Xp. Väh. 450 MHz. 128 Mt RAM. 1,2 Gt vapaata kovalevytilaa. 8 x CD-ROM.
MONINPELIMAHDOLLISUUS:
TC/IP 2-64 pelaajaa Internetissä, 2-32 pelaajaa 56.6 Kbps modeemilla.

Kotelon kunto: Hyvä
Ohjekirjan kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: XC905

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.10.2017 18:18

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.