Tuote on myyty käyttäjälle TriLeader hintaan 3,90 €

Kuvaus

Helvetti on todentuntuisempi kuin koskaan ennen.

Kaikkien aikojen myydyin Toiseen maailmansotaan sijoittuva taistelupeli on siirtynyt Tyynelle Valtamerelle, Pearl Harborista Tarawan saaren tiheään viidakkoon ja verisille rannoille. Pelaaja ottaa laivastosotilaan, Tommy Conlinin, roolin ja tehtäväsi on selviytyä hengissä Pearl Harbor -hyökkäyksestä. Liity Liittoutuneiden joukkoon pysäyttääksesi keisarillista Japanin valloituskulkuetta Tyynellä Valtamerellä.

Sotilaat kehittyvät sodan edetessä kun he saavat lisää taitoja, kokemusta, vahvistumista ja vanhenevat. Luonto on vahvasti mukana pelissä (erilaiset eläimet, kasvit ja vesistöt). Loistava grafiikka ja parannettu joukkuepohjainen tekoäly. Moninpelimahdollisuus 32 pelaajalle ja 35 yksinpelitehtävää Pearl Harborin taistelusta Guadalcanalin viidakkotaisteluihin.

Edelläkävijän tekniikka: Uuden Havok- fysiikkamallinnuksen myötä Medal of Honor Pacific Assaultin näyttää tietä uuden, realistisen grafiikan aikakaudelle; hämmästyttävä valaistus, tekstuuri, peilaamistehosteita sekä paljon muuta. Kuolon partaalla -tila: Kun kaikki näyttää tuhoon tuomitulta, ryömi suojaan, kutsu lääkintämiestä ja toivo, että hän ehtii paikalle ajoissa.

Täysin uusi tekoäly hyödyntää ryhmätaktiikkaa luodakseen realistisia, vaihtuvia ympäristöjä. Täysin uudet moninpelilisäykset. Uusi Valtaus -pelimuoto 8 suunnattomassa moninpelikentässä. Estä huijaukset integroidulla PunkBuster-tekniikan avulla. 8 alkuperäisskenaariota tekevät moninpelikokemuksen entistä tiiviimmäksi.

Kotelon kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: PC8992

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.10.2017 9:30

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.