Kuvaus

 

Kovakantinen, hyvässä iskussa oleva ensipainos REPORTTERIEN / ULKOMAANKIRJEENVAIHTAJIEN elämänkerroista kiinnostuneille.

Megan K. Stack: Kaikki tässä kylässä valehtelevat

Naisreportterina maailman sotanäyttämöillä

Vain pari viikkoa WTC-iskujen jälkeen Los Angeles Times -sanomalehden ulkomaankirjeenvaihtaja, 25-vuotias Megan Stack lähetetään Afganistaniin. Hän raportoi sodan jalkoihin jääneen siviiliväestön ahdingosta ja yrittää saada selkoa siitä, kuka on liittoutunut kenen kanssa ja ketä vastaan.

Afganistanista Megan Stackin matka jatkuu Irakiin ja Libanoniin sekä moniin muihin sodan ja väkivallan runtelemiin maihin. Tämä on hänen mukaansa tempaava kuvauksensa niistä seitsemästä vuodesta, jotka hän vietti raportoiden terrorismin vastaisesta sodasta, jota Yhdysvallat käy radikaalia islamia vastaan. Kirja on myös silmät avaava dokumentti fundamentalismin aallosta, joka 2000-luvulla on pyyhkäissyt yli muslimivaltioiden.

Stack huomaa pian, että epämääräinen lupaus vapaudesta ja demokratiasta lunastetaan aivan liian kovaan hintaan. Kulkiessaan sotanäyttämöltä toiselle, hän tapaa yhteisöjä ja ihmisiä, joiden elämä on lopullisesti sodan leimaama. Matkan varrelle mahtuu paljon unohtumattomia kohtauksia ja kohtaamisia. Mitä pidemmälle tarina etenee, sitä selvemmäksi käy, että länsimaisten poliitikkojen saarnaamat tavoitteet vapaista vaaleista, naisten aseman parantamisesta, turvallisuudesta ja demokratiasta karkaavat yhä kauemmas. Tässä sodassa jokaisella on oma totuutensa.

"Huipputeos. Yksi parhaista joita olen koskaan lukenut"
- Marina Sorvari

1. painos

POSTITETTAESSA PK.- lisä 4,95e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 6 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7,95 € Sulkeutuu 66 vrk 6 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.