Kuvaus

Mel Gilden: AURINGOSSA. BEVERLY HILLS 90210. 1992 Kustannus Oy Semic. Nidottu kirja, jossa 138 tekstisivua ja kahdeksan sivua valokuvia, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Auringossa: Beverly Hills 90210 (1992; Beverly Hills 90210 1991) on ensimmäinen amerikkalaiseen televisiosarjaan perustuva kirja. West Beverly Hills High on erikoinen koulu, jossa kaikki liikkuvat nopeimmalla vaihteellaan. Kun Walshin perhe muuttaa rauhaisasta Minneapolisista Los Angelesin sykkeeseen, Brandon ja Brenda -kaksosiilla on kiire oppia uudet tavat ennen kuin he ehtivät pilata maineensa uudessa koulussa, jossa pintaa syvemmälle katsovat vain harvat. Ulkokuori on kaikkein tärkeintä, vaikka se voi olla pettävä. Brandon Walsh: Järkevä, herkkä ja komea. Riittääkö hänen luonnollinen tyylinsä tekemään hänestä suositun koulussa, jossa tärkeintä ei ole kenenkään luonne, vaan millaisella autolla hän liikkuu? Brenda Walsh: Kaunis, hauska ja hiukan lapsellinen. Pystyykö hän kilpailemaan Beverly Hillsin rikkaiden tyttöjen ja näiden luottokorttien kanssa? Onko tummatukkaisella "maalaistytöllä" jotain, mitä muotinukeilta puuttuu?

Beverly Hills 90210 on yhdysvaltalainen televisiosarja, jonka luoja oli Darren Star. Sitä esitettiin Yhdysvalloissa 1990 – 2000. Sarja seuraa teinien elämää yläluokkaisessa, tähtitäyteisessä Beverly Hillsissä, Kaliforniassa sekä heidän kouluelämäänsä West Beverly High Schoolissa sekä myöhemmin Kalifornian yliopistossa. Numerosarja 90210 sarjan nimessä viittaa yhteen kaupungin viidestä postinumerosta. Sarja alkaa Walshin perheen, Jimin, Cindyn, Brandonin ja Brendan, esittelyllä; perhe on muuttanut Minnesotasta Beverly Hillsiin, Kaliforniaan Jimin ylennyksen vuoksi. Ensimmäisessä jaksossa Brandon (Jason Priestley) ja Brenda (Shannon Doherty) aloittavat lukuvuoden West Beverly Hills High Schoolissa, josta he lopulta saavat useita ystäviä (joista loppu näyttelijäkokoonpano koostuu: Kelly Taylor, Steve Sanders, Andrea Zuckerman, Dylan McKay, David Silver, Scott Scanlon ja Donna Martin). Sarja seuraa hahmojen dramaattisia elämiä läpi high schoolin ja collegen esitellen useita uusia hahmoja sarjan edetessä.

Mel Gilden (s. 1947 Chicago) on yhdysvaltalainen lasten- ja nuortenkirjailija. Suomeksi ovat ilmestyneet hänen Beverly Hills 90210 -kirjansa Auringossa (1992), Paljastuksia (1992), Rannalla (1993) ja Kaksi sydäntä (1993).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 116 vrk 7 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 116 vrk 7 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.