Kuvaus

MIB - Miehet Mustissa  -  Blu-ray


Alkuperäisnimi:  Men In Black

 

Will Smith ja Tommy Lee Jones ovat J ja K, universumin salaisimmat agentit. Yli 30 vuoden ajan MEN IN BLACK - MIEHET MUSTISSA ovat tarkkailleet avaruusolioiden toimintaa maapallolla. Heidän työnantajansa on epävirallinen mutta avokätisesti rahoitettu hallituksen toimisto, joka tarjoaa galaksien välisiä maahanmuuttopalveluja ja valvoo avaruudesta peräisin olevaa toimintaa Maassa - kaikki visusti suuren yleisön tietämättömissä.

Rutiinitutkimusta suorittaessaan MIB-veteraaniagentti K (Jones) törmää nuoreen newyorkilaiseen poliisiin (Smith), jonka hän värvää salaisiin valiojoukkoihin. Tutkiessaan avaruusolioista tehtyjen havaintojen sarjaa MIB-agentit saavat vihiä erään intergalaktisen terroristin hengenvaarallisesta juonesta salamurhata kaksi vihollisgalaksin lähettilästä, jotka pitävät majaa New Yorkissa.

Estääkseen maailmojen välisen sodan K:n ja J:n on napattava terroristi, ennen kuin koko planeetta tuhoutuu taistelun tuoksinassa. He ovat paras... ja ainoa puolustuksemme. He toimivat salassa suojellakseen meitä avaruuden hörhöiltä. He ovat MEN IN BLACK - MIEHET MUSTISSA!

 

Julkaisuvuosi
1997

 

Ohjaus
Barry Sonnenfeld

Käsikirjoitus
Lowell Cunningham

Näyttelijät
Will Smith
Tommy Lee Jones
Linda Fiorentino
Rip Torn
Vincent D'Onofrio
Tony Shalhoub

 

Kesto:   98 min

Tekstitys:   Suomi, Ruotsi


Aluekoodi:  ABC

UK julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 3 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,40 € Sulkeutuu 55 vrk 3 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.