Kuvaus

[W917]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  OK iskussa oleva nidottu painos Psykologian / pettämisen / Vilpittömän panemisen / Merete Mazzarella tietokirjallisuuden ystäville.

Merete Mazzarella: Uskottomuuden houkutus 

Uskottomuudesta puhutaan ja vaietaan. Voiko eroottista jännitystä ja kotoista läheisyyttä yhdistää? Entä vapautta ja turvallisuutta? Ja mitä me oikeastaan tarkoitamme, kun puhumme aviollisesta rakkaudesta? Kuinka suhtautuminen uskottomuuteen on muuttunut? Ja täytyykö toisen naisen aina olla uhri?

Merete Mazzarella analysoi tarkkanäköisesti ja huumorilla avioliiton tehtäviä eri aikoina ja eri kulttuureissa. Uskottomuus on aihe, joka koskettaa - jos ei sinua niin naapuriasi. 

Suomentanut Kaarina Ripatti

Tammui

GGP Media Gmbh, Pössneck, Saksa

SEX - SEKSI - EROTIIKKA - NYMFOMAANI - EROTOMAANI - YHDYNTÄ - PENIS - VAGINA - STRIP TEASE - JUGGS

VOITTOHUUTO ja PK.  1,90e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 97 vrk 13 h 24 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 97 vrk 13 h 24 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.