Tuote on myyty käyttäjälle Bambus hintaan 2,40 €

Kuvaus

Merry Christmas Mr. Lawrence DVD.

Valmistusvuosi: 1983
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi

On vuosi 1942 ja toinen maailmansota riehuu laajimmillaan. Yhdysvallat ja muut liittolaiset käyvät kiivasta sotaa Tyynellä valtamerellä osalta taistelut ovat kuitenkin ohi. Jaavassa sotavangiksi jääneenä, hänet tuodaan vankileirille, jota johtaa kapteeni Yonoi rautaisella kurilla ja kylmällä sympatialla. Leirin armottomat ja brutaalit olot herättävät vangeissa kapinahengen, jonka tukahduttaminen nollatoleranssia käyttäen ja keinoja kaihtamatta kapinoida eroaa kuitenkin paljon muiden aktiivisesta, "perinteisemmästä" sota vangitsijoita vastaan, kääntyy pian henkiseksi taistoksi kapteeni Yonoita kohtaan...
Kyse ei ole vain vapaudesta, vaan kunniasta, ihmisarvosta sekä kunnioituksesta Japanilaisen kohuohjaajan Nagisa Oshiman (Aistien valtakunta, Intohimon valtakunta) Merry Christmas Mr. Lawrence sai aikoinaan runsaasti huomiota ja kiitosta syvällisestä ja epätyypillisestä tavastaan käsitellä sotavankileiriteemaa.

Kersantti Haraa esittävälle, Takeshi "Beat" Kitanolle (Hana-bi, Sonatine, Battle Royale I & II) kyseessä oli ensimmäinen englanninkielinen tuotanto. Elokuva voitti Japanin elokuva-akatemian Suosituimman elokuvan palkinnon vuonna 1984.


Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

2,40 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 9.2.2019 22:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.