Kuvaus

Eero Marttinen: Mestarin eväät. Kalle Päätalon taival kuvin ja sanoin

  • Gummerus, 3. painos, 1995; kovakantinen kirja; noin A4sen kokoinen; 244 sivua; runsas mustavalkoinen kuvitus
  • Kansipaperissa hieman kulumaa ja esilehdessä yliviivattu omistajanimi. Kirjassa läheltä hasteltaessa hieman tupakanhajua? (joka saattaa voimistua tilapäisesti, kun lähetän ostajalle muovipussissa) muuten ok kunnossa
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut pakettin 6 euroa = 9 (HUOMIO: 7 euron pakettiin mahtuisi halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Kalle Päätalon juhlakirja, joka kertoo hienoin valokuvin ja sanoin Taivalkosken suuren pojan tiestä Iijoen törmästä koko kansan kirjailijaksi. Kirjassa on yli 300 vanhaa ja uudempaa valokuvaa, joista suurin osa ennen tätä kirja julkaisematomia, monet Päätalon omasta perhearkistosta.

hakusanat: Iijoki suomalaiset kirjailijat Kalle Päätalon elämä elämänkerrat muistelmat suomalainen kirjallisuus Taivalkoski paikallishistoria Taivalkosken historia henkilöhistoria tukkijätkät uittomiehet uitto jatkosota   toinen maailmansota Suomen historia Mikko Niskanen elokuvat Elämän vonkamies Nuoruuden savotat Jokijärven valssi nuotit ja sanat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 4 h 47 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 26 vrk 4 h 47 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.