Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

" Toinen valehtelee, koska se on hauskaa. Toinen valehtelee rahojen takia. Heidän tiivis yhteistyönsä tuo kyyneleet silmiin.


Pryor ja Wilder, nuo kuoliaaksi naurattamisen erikoismiehet, ovat jälleen palanneet tarjoilemaan annoksen räiskyvää huumoriaan! Useissa komedia-klassikoissa valloittanut parivaljakko on jälleen vauhdissa! Taparikollinen Eddie Dash (Richard Pryor) vapautuu vankilasta, mutta hänen velkansa yhteiskunnalle on edelleen sovittamatta: edessä on vielä 100 tuntia yhteisöpalvelua. Eddie joutuu kaitsemaan juuri mielenterveyslaitoksesta päässyttä Georgea (Gene Wilder). Parivaljakko kehittelee pian suunnitelman , jonka avulla lyödä oikein kunnolla rahoiksi. Mutta konnankoukut eivät suju ongelmitta - muhkeaa perintöä vaanivat veijarit joutuvat ojasta allikkoon ja takaisin useammin kuin kerran!


Mukana hulppeassa menossa myös Mercedes Ruehl (Big, Married to the Mob), Stephen Lang (Last Exit to Brooklyn) ja nuori kaunotar Vanessa Williams. Sukupolvensa legendaarisin koomikkopari räjäyttää pankin - älä missään nimessä missaa tätä elokuvaa. "



Ekstrat:


- Trailer: "28 Days"

- Trailer: "Mr. Deeds"

- Trailer: "See no evil, Hear no evil"





Valmistusvuosi: 1991

Kesto: 1t 31 min.

Suomiversio/-kannet





Leffa on uusi ja muoveissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
14 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.