Kuvaus

Levyssä ei jälkiä. ( LTK  )

Suomi julkaisu.

Kannattaa katsoa myös muut myynnissä olevat elokuvat, koska samoilla posteilla tulee kaksi normi dvd:tä

https://www.huuto.net/haku/sellernro/121555/category/87

 

Heavy Metal on nykyään yksi merkittävimmistä ja suosituimmista musiikin genreistä, vaikuttaen ympäri maailmaa usean miljoonan kannattajan voimalla ja innostuksella. Silti se yhä herättää siitä tietämättömien joukossa myös runsaasti ennakkoluuloja, halveksuntaa, inhoa ja jopa pelkoa - negaatioita, joista metallin puolestapuhujat ja sen alakulttuureja arvostavat saavat osansa.

Metal: A Headbanger's Journey on ainutlaatuinen syväluotaus Heavy Metallin maailmaan, positiivisen puolueettomasti. Elokuva tutkii metallin kapinallishenkisiä juuria, valottaen sen sosiologista vaikutusvaltaa sukupuoleen, rotuun, uskontoon tai yhteiskunnalliseen asemaan katsomatta.

Elokuvan ohjaaja, antropologi ja heavy metal fani Sam Dunn, antaa hevin soida vapaana, ilman ennakkoluuloja, pistäen raskaiden sointujen ja lyriikan välistä kuulumaan myös hevikulttuurin kiistattoman älyn ja sen faneja "hevareita", yhdistävän fyysisen energian. Mielipiteensä metallista, sen kehityksestä, levinneisyydestä, eri tyylilajeista ja voimasta kertovat myös sen raskaansarjan huippunimet mm. Black Sabbath, Iron Maiden, Alice Cooper, Motörhead, Rage Against the Machine, Korn, Slip Knot, Slayer, Mötley Crüe ja White Zombie. Tämä on matka suoraan "Pedon sydämeen". Uskalla mukaan!
 

Ohjaus
Sam Dunn

Käsikirjoitus
Sam Dunn
Scot McFadyen

Näyttelijät
Bruce Dickinson
Alice Cooper
Tom Araya
Tony Iommi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 vrk 8 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 29 vrk 8 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.