Tuote on myyty käyttäjälle Bayou hintaan 5 €

Kuvaus

LUE ALLA ANNETUT OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN HUUTOASIMETAL EVOLUTION - HARD ROCKIN HISTORIA ( käytännössä täysin tutkasta kadonnut julkaisu )

Dokumentti | 2011

Metal Evolution sisältää metallimusiikin historian ensimmäisistä raskaista, 1960-luvun maailman säikäyttäneistä riffeistä aina nykypäivään asti. Hard rock on yksi maailman suosituimmista musiikkityyleistä ja tämä on sen koko tarina. Dokumenttisarja esittelee suurimmat nimet kaikista metallin lukuisista alalajeista glam metallista thrash metaliin. Tämä on täydellinen kertomus kaikesta, mitä voidaan kutsua metalliksi.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/06/06/metal-evolution-raskaan-rockin-tarina

DVD 1
01 Pre-Metal
02 Early Metal US
03 Early Metal UK

DVD 2
04 New Wave Of British Heavy Metal - NWOBHM
05 Glam
06 Thrash

DVD 3
07 Grundge
08 Nu-Metal
09 Shock Rock

DVD 4
10 Power Metal
11 Progressive Metal

Copyright © – Tricon – 2011


Kuvaus:
( tarkoittaa ensisijaisesti levyn kuntoa ). Joissain koteloissa voi olla pientä sanomista, mutta kansipaperit ovat kunnossa kaikissa myymissäni tuotteissa. Levy on vähintään hyväkuntoinen jos ei erikseen muuta mainita.METAL EVOLUTION - HARD ROCKIN HISTORIA , osassa levyistä muutama peni naarmu . Ulkoisesti kunto käytännössä uuden veroinen ja ehjä .Tuotteet myydään sellaisina kuin ovat eikä niillä ole vaihto tai palautusoikeutta ilman erittäin pätevää syytä.

Maksuaikaa viisi arkipäivää. Jos maksua ei tuossa ajassa ole suoritettu, katson kaupan peruuntuneeksi ja tästä seuraa huutajalle negatiivinen palaute.

Tuote lähtee Matkahuollon Huutopakettina suorituksen näkyessä tililläni. Ostaessasi useamman tuotteen, maksat vain yhdet postimaksut. Jos ostostesi koko kasvaa suureksi, saattaa postimaksujen määrä jonkin verran nousta. OSTAESSASI USEAMMAN TUOTTEEN, OTA ENNEN MAKSAMISTA YHTEYS MYYJÄÄN SOPIAKSESI KULJETUSKULUISTA.


Katsothan muutkin myynnissä olevat tuotteeni.


Kiitos kiinnostuksestasi myyntikohteitani kohtaan -huutelemisiin! :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.6.2022 10:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.