Kuvaus

… AND JUSTICE FOR ALL on METALLICAN vuonna 1988 julkaistu neljäs studioalbumi. Levyä on myyty Yhdysvalloissa kahdeksan miljoonaa kappaletta. Levyllä on havaittavissa entistä progressiivisimpiä piirteitä. Levyn suosituin raita on biisi nimeltä ONE.

...And Justice For All -albumin yhdeksästä kappaleesta seitsemän on ollut albumin julkaisun jälkeen jatkuvasti Metallican konserteissa soittolistalla. "The Frayed Ends of Sanity" ja "To Live Is to Die" ovat edelleen ainoat kappaleet, joita yhtye ei ole suostunut soittamaan konserteissa.

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen pehmustetussa helposti-kuoressa 3,2 e. (International delivery available to Europe, postal charge 6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin:

Kappalelista:

Blackened – 06:42 (Hetfield, Ulrich, Newsted) ...And Justice for All – 09:45 (Hammett, Hetfield, Ulrich) Eye of the Beholder – 06:25 (Hammett, Hetfield, Ulrich) One – 07:26 (Hetfield, Ulrich) The Shortest Straw – 06:35 (Hetfield, Ulrich) Harvester of Sorrow – 05:45 (Hetfield, Ulrich) The Frayed Ends of Sanity – 07:43 (Hammett, Hetfield, Ulrich) To Live is to Die – 09:48 (Instrumentaali, Burton, Hetfield, Ulrich) Dyers Eve – 05:13 (Hammett, Hetfield, Ulrich)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 6 vrk 10 h 53 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 6 vrk 10 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.