Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Vuonna 2013 maailmaa kohtasi mullistus, joka tuhosi lähes koko ihmiskunnan ja muutti maanpinnan myrkylliseksi joutomaaksi. Kourallinen selviytyjiä hakeutui suojaan Moskovan maanalaisiin metrotunneleihin, ja ihmiskunta vajosi uuteen pimeään aikakauteen.

On vuosi 2033. Kokonainen sukupolvi on syntynyt ja varttunut maan alla, ja ihmisten eristyksissä olevat metroasemakaupungit käyvät eloonjäämiskamppailua - niin toisiaan kuin ulkona odottavia mutantteja vastaan.

Sinä olet Artyom. Synnyit päiviä ennen maailmanloppua, mutta vartuit maan alla. Et ole koskaan käynyt kaupungin rajojen ulkopuolella, mutta yksi kohtalokas tapahtuma käynnistää epätoivoisen matkasi kohti metrojärjestelmän sydäntä, jotta ihmiskunta saisi varoituksen sitä odottavasta kamalasta uhasta.

Matkasi vie sinut unohdetuista, metrotunneleiden alla olevista katakombeista autioituneille joutomaille maan pinnalle, missä toimesi määrittelevät ihmiskunnan kohtalon.

Mutta entä jos oikea uhka tuleekin ihmiskunnasta itsestään?

Tuotteen yleiskatsaus:

Metro 2033 Redux on huippuunsa hiottu versio Metro 2033 -kulttiklassikosta, joka on nyt luotu uudestaan 4A Engine -pelimoottorin viimeisimmällä ja parhaalla versiolla tulevan sukupolven konsoleille.

Alkuperäisen pelin fanit huomaavat Metron ainutlaatuisen maailman muuttuneen uskomattomien valaistusefektien, fysiikkamallinnuksen ja dynaamisten säätehosteiden myötä.

Ensikertalaiset pääsevät kokemaan yhden kaikkien aikojen parhaista tarinavetoisista räiskintäpeleistä - suuren seikkailun, joka yhdistää jännittävää selviytymiskauhua, alueiden tutkimista sekä taktista taistelua ja hiiviskelyä.
Kaikki parannukset ja ominaisuudet kiitetystä Metro: Last Light -jatko-osasta on siirretty Metro 2033 Redux -versioon ? parempi tekoäly, ohjaus, animaatio, aseidenkäsittely sekä paljon muuta ? jotta sekä ensikertalaiset että veteraanit saisivat nauttia henkeäsalpaavasta kokemuksesta.

Kaksi ainutlaatuista pelityyliä sekä legendaarinen Ranger-tila varmistavat, että Metro 2033 Redux tarjoaa tuntikausiksi AAA-luokan pelaamista uskomattomaan hintaan.

Ominaisuudet:

    • Sukella Moskovan metroon ? koe, kuinka yksi tunnelmallisimmista peliympäristöistä herää eloon upeilla tulevan sukupolven grafiikoilla ja sulavalla 60 FPS:n kuvataajuudella
    • Kohtaa venäläisen maailmanlopun kauhut ? varustaudu kaasunaamarilla ja käsintehtyjen aseiden arsenaalilla, kun kohtaat kuolettavia mutantteja, ihmisvastustajia sekä kauhistuttavan peliympäristön
    • Uudelleenrakennettu ja hiottu tulevalle sukupolvelle ? tämä ei ole vain tavallinen HD-päivitys. Metro 2033 on rakennettu uudelleen huimasti kehittyneemmän Last Light -pelimoottorin ja pelirungon avulla, ja lopputuloksena on äärimmilleen hiottu versio kulttiklassikosta, josta voivat nauttia niin vanhat fanit kuin ensikertalaisetkin
    • Kaksi ainutlaatuista pelityyppiä: Spartan ja Survival ? suhtaudu kampanjaan hitaasti jännitystä kiristävänä selviytymiskauhupelinä tai ryntää vihollisten kimppuun Spartan Ranger -taistelutaidoillasi kahdessa ainutlaatuisessa pelimuodossa
    • Legendaarinen Ranger-tila palaa ? uskallatko pelata hurjassa Ranger-tilassa? HUD-tilan puute, riisuttu käyttöliittymä, vaarallisempi taistelu ja rajalliset resurssit luovat yhdessä äärimmäisen pelikokemuksen

Huom! Kyseessä on latauskoodi, ei fyysinen tuote. Maksamisen jälkeen pelin lataukseen oikeuttava koodi lähetetään sinulle sähköpostitse, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ei toimituskuluja!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.9.2017 11:58

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.