Kuvaus

Posliini lautanen on Saksassa valmistettu tehdas Fyrstenberg ja halkaisija on 16cm. 

Kuvaa 1700-1890 vuosina Keski-Euroopassa tapahtuvaa metsästystä, siinä puhalletaan torveen ja koirat ovat aivan raivona lähteä vapaasti riistan perään.... siihenaikaan ei koira ollut suinkaan mikä sylivauveli vaan koiran eläimelliset vaistot ja tavat olivat vapaita.....koirat nauttivat oikeasta vapaasta kunnon koiranelämästä. Ihminen kunnioitti luontoa ja oli tietysti osa sitä itsekin. Ihminen tiesi, ettei hän ole mikään yli-olento, vaan yksi osa luontoa. Koirat repivät raatoa !   tieto kesäkuu 2020: Saksassa elää noin 3 miljoonaa jänist

 Lautanen posliinia aihe raju metsästys koira , ehjä.... kullanvärinen maalaus , arvona pitäisin itse tuollaiset 25-30  euroa.

Saksan luonto nature ihmiset ovat huolissaan eniten juuri maapallon eläinlajien sukupuuttoon kuolemisesta, joka päivä noin 150 lajia kuolee sukupuuttoon....sitä on aina tapahtunut, mutta  sen vauhti on nyt ennennäkemätön.  Pahin uhka on juuri mono-maatalous, siinä isketään jättiläismäisiin peltoihin samaa kasvia ja luonnon oma kirjo (eläin/kasvikunta) kuolee ja yksipuolistuu. Indonesiassa mm. Palmupuu öljy plantaasit vievät metsiä kymmenien jollei satojen kilometrien alueelta, sama on kun ihminen ostaa Soija tuotteita jne.. Kuorallisessa tuoretta multaa maasta sisältää usein liki yhtäpaljon elämää, kuin mitä ihmisiä on maapallolla ja niitä uhkaa ihminen...jos mikrobi maailma kuolee, loppuu meiltä, ilma vesi ja elämä. Sademetsät eivät tuota ylimääräistä happea, vaan ne käyttävät sen kaiken itse, joten meille vouhotetaan sademetsien hakkuusta aivan turhaa....toki sademetsät ovat arvokkaita säilyttää.....valtameret luovat meille happea. Koko kiertokulku on monimutkainen ja herkkä, me tuhoamme ketjua mm. ryöstökalastus , mikro-muovit luonnossa, massa ja mono-maatalous....basilli, madot, ameebat, sienet, tuhatjalkaiset jne.. mikromaailma on tärkeä meille, luonto viimekädessä päättää , mikä laji säilyy ja mikä tuhoutuu.......päättyvä elinkaari listalle voi joutua myös ihminen !   Ihminen voi myös olla radalla, mikä päättyy terminaattoriin...(Rautatien stop puskuri päätepuskuri ) 

Saksan moni puolue kirjoittaa jo näin: Ihmiset vouhottavat sodista ja taudeista, viruksista, vaikka koko elämämme riippuu luonnosta ja sen hyvinvoinnista, koko luonnon hyvinvointiin pitää keskittyä. Lopeta sota ja kuolema, tuho, keskity oleelliseen, elämään !  Sodat pitäisi lailla kieltää...miksi ihmiset eivät puhu rauhasta vaan ovat sotahulluja?

Kohde on Löbau , Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

Halvin on ns. Pikku-Paketti DHL, saa painaa 2 kg ja maksaa 8,50 EUR  ( ei seurantanumeroa ) 

DHL paketti 5 kg painon asti maksaa 16,99 EUR, usein kerätään samaan pakettiin useampi tavara. Kirjat ja paperi tuotteet , dokumentit yms. maksavat Saksan Postin kulujen mukaan noin 5 eur. Mutta poikkeuksia on helppo tehdä myös alaspäin. 

HUOM: Vain 16,99 EUR maksavalla DHL paketilla on seurantanumero. Jos se on tärkeä sinulle, niin valitse DHL paketti toimitustavaksi ja mainitse asiasta myyjälle. 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 23 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,90 € Sulkeutuu 99 vrk 23 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.