Kuvaus

Michael Clayton  -  DVD
 

Kello on 3 aamuyöllä ja Manhattanin pilvenpiirtäjässä sijaitsevan huippuasianajotoimiston valot hehkuvat viitaten kiihkeään työntekoon. Nerokas asianajaja Arthur Edens (Tom Wilkinson) kertoo Milwaukeen vankilassa mikä sai hänet riisumaan kaikki vaatteensa kesken todistajanlausunnon. Keskellä maaseutua, Michael Clayton (George Clooney) ajaa tien sivuun haukatakseen happea. Saman tien hänen autonsa räjähtää.

Näiden tapahtumien yhdistävä tekijä on Michael Clayton. Kyseisen asianajotoimiston perustajajäsenen, Marty Bachin (Sydney Pollack) käskystä Clayton hoitaa Kenner, Bach & Ledeenin likaiset hommat. Hän siivoaa asiakkaiden sotkut - onnettomuuspaikalta pakenemiset, lehdistöön vuotaneet tiedot, näpistelevät vaimot tai kierot poliitikot.

Nyt hänet määrätään raivaamaan Edenin romahduksen aiheuttamat vahingot. Loppuunpalanut ja työhönsä tyytymätön Clayton huomaa, että tällä kertaa tapauksen taustalla vaanii jotain poikkeuksellisen pahaa. Ensimmäistä kertaa pitkän uransa aikana hän päättää etsiä totuutta sen hautaamisen sijaan.

 

Ohjaus
Tony Gilroy

Näyttelijät
George Clooney
Sean Cullen
Tom Wilkinson
Tilda Swinton
Sydney Pollack
Michael O'Keefe
Ken Howard
Denis O'Hare
Robert Prescott
Austin Williams

 

Kesto
115 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

K-11

R2

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,95 €
Sulkeutuu 89 vrk 16 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 89 vrk 16 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.