Tuote on myyty käyttäjälle lisebo hintaan 18 €

Kuvaus

Michael Kors in tummansininen tankinitoppi + bikinialaosa, koko S molemmissa mutta menevät S/M. Eivät ole siis pientä S -kokoa. Näitä on vain soviteltu! Uudenveroiset. Kuvan alaosasta olen näköjään vahingossa poistanut, malliltaan hyvin perus brief -alaosa. Ei mitään ihmeellistä tai kummallista leikkausta tms. Yläosassa kevyet kupit.


Hoihoi! Luethan tämän: :) • Huutokaupan sulkeuduttua maksu tapahtuu samantien, viimeistään seuraavana päivänä. Jos tarvitset enemmän maksuaikaa kuin edellämainittu, Kysy sopiiko! Myyn näitä myös muuallakin, siksi viivyttely ehdoton eiei. Jotkut odotuttavat kyselemättä pokkana useita päiviä, vaikka huutokaupan sulkeutumispäivä on varsin hyvin tiedossa, se ei ole Ok. Pyrin itsekin viemään paketit mahdollisimman nopeasti pois päiväjärjestyksestä ja pois tieltä.

• Jos kohteessa ei erikseen ole mittoja ilmoitettu, en tällöin mittaile.
• Taloudessa lemmikkieläin
• Hajusteita kohtuudella
• Vain helpot, nopeat ja yksinkeraiset kaupat Molemminpuolin! Tämä on reilua molempia osapuolia kohtaan. Ethän siis viivyttele tahallasi -en minäkään! :)
• Noutoja en näinä aikoina suosi lainkaan, mutta joissain tapauksissa ok. Aikataulujen sovittelu on myöskin yleensä Hyvin vaivalloista.

MYYNNISSÄ MYÖS MUUALLA: täällä tullut huuto Aina etusijalla. Mutta mikäli huutoja ei ole tullut ja tuote menossa muualla kaupaksi, suljen huutokaupan ja Myyn tuotteen toisaalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.10.2022 7:08
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.