Kuvaus

Levy ja kansipaperit UUDENVEROISET !!! 

 

 

Micke Forsberg ?– Restless Heart

Label:

Not On Label ?– JMF001

Format:

CD, EP 

Country:

Finland

Released:

2003

Genre:

Rock

Style:

 

Tracklist

1Merry-go-round3:34

2Wounded3:47

3Trust3:32

4Don't Cry3:41

Companies, etc.

Credits

Basisti Micke Forsberg on yksi viimeisistä Cisse Häkkisen kanssa soittaneista muusikoista. Vaikka heidän yhteistyönsä jäi ajallisesti melko lyhyeksi Cissen valitettavan aikaisen poismenon vuoksi, ehti heistä tulla varsin läheiset työtoverit. Häkkinen ja Hurriganes olivat olleet Forsbergin idoleita ja poikavuosista lähtien, joten yhteinen musiikillinen ajattelutapa löytyi vaivatta.

80-luvun puolivälissä Micke Forsberg soitti raskaampaa rokkia mm. Marko Juhani Rautavaaran Rautavaara-kokoonpanossa kunnes vuosikymmenen loppupuolella syntyi tanakasti rokkaavaa rhythm and bluesia soittanut Doublecross. Yhtyeen levytyssaldo jäi pariin lupaavaan singleen, mutta Doublecrossista tuli yhtye joka säesti Cisse Häkkistä hänen viimeisinä vuosinaan.

Micke, kuinka tapasit Cissen, kuinka yhteistyö alkoi ja oliko hän henkilönä samanlainen kuin olit nuorena fanina kuvitellut?

“Tapasin Cissen tietysti pubissa Tapiolassa. Alettiin vaan jutella ja sovittiin, että mennään kokeilemaan treenikämpälle. Cisse oli aina ollu mulle rock ’n’ roll! Se edusti kaikkea mistä mä diggasin: tyylitaju, pukeutuminen, esiintyminen – koko olemus. Hän oli hieno ja ystävällinen ihminen.Rankka nautintoaineiden käyttö oli tietenkin jättänyt jälkensä, mutta yhtä hieno persoona se oli kuin ennenkin”.

Minkälainen Cisse oli kollegana?

“Todella rento. Hän piti tiukasti ohjaimet käsissä. Kun treenattiin settiä, se oli tehokasta. Aikaa ei hukattu yhtään, vaikka janojuomaa oli tietysti messissä.”

Olit Cissen kanssa tekemisissä loppuun saakka. Muuttuiko Cisse loppuaikoina?

 

“Asioiden tärkeysjärjestys muuttui, eli juoma oli aina tärkein. Rakkaus musiikkiin ja rock ’n’ rolliin ei koskaan kuollut. Cisse suunnitteli uutta levyä, johon se halusi mut soittamaan bassokuviot. Se olis ollut suuri kunnia, mutta niin pitkälle ei koskaan päästy – valitettavasti. Energiaa ja suunnitelmia sillä oli vaikka muille jakaa. Ihmisenä se ei muuttunut.”

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Sulkeutuu 109 vrk 18 h 54 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 109 vrk 18 h 54 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.