Tuote on myyty käyttäjälle karhupori hintaan 175 €

Kuvaus

Myydään 2 vuotta vanha Xbox One S joka on kahden teran kovalevyllä varustettu erikoisversio. Mukaan tulee alkuperäinen laatikko, ohjain, virtakaapeli, HDMI-johto ja pystyteline. Kyseessä on erittäin hyvässä kunnossa oleva yksilö.

HUOM!!! Jos et halua tai tarvitse ohjainta voin pudottaa lopullisesta hinnasta 20€ ja pitää ohjaimen itselläni.

Verkkokauppa.com:in esittelyteksti (Suora linkki: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/64485/hchtm/Microsoft-Xbox-One-S-2TB-Limited-Launch-Edition-pelikonsoli):

Koe parhaat pelit, mukaan lukien Xbox 360 -klassikot, 40% pienemmällä konsolilla. Entistä rikkaammat ja kirkkaammat värit peleissä ja videoissa High Dynamic Range (HDR) -tekniikan ansiosta. Voit suoratoistaa 4K-videota Netflixistä tai katsoa UHD Blu-ray elokuvia upealla 4K Ultra HD -laadulla. Koe parannettu mukavuus ja tuntuma uudella, langattomalla Xbox-ohjaimella, jossa kuvioitu otepinta ja Bluetooth-teknologia.

Pieni, ohut, tehokas!

 • Tällä 40 prosenttia edeltäjiänsä pienemmällä konsolilla voit pelata Xbox One -pelien lisäksi myös Xbox 360 -klassikoita. HDR:n ansiosta värit näkyvät peleissä ja videoissa entistä täyteläisempinä ja kirkkaampina. Voit suoratoistaa 4K-videota Netflixistä ja katsoa UHD Blu-ray -elokuvia upeana 4K Ultra HD -kuvana. Uutta langatonta Xbox-ohjainta on mukava käyttää. Ohjaimessa on karkea otepinta ja Bluetooth.(1)

40 prosenttia edeltäjiänsä pienempi konsoli

 • Älä anna koon hämätä. Sisäisen virtalähteen ja jopa kahden teratavun sisäisen muistin ansiosta Xbox One S on tähän asti kehittynein Xbox.

Paras ohjain on vieläkin parempi

 • Uusi langaton Xbox-ohjain on pieni ja virtaviivainen. Siinä on karkea otepinta ja Bluetooth Windows 10 -laitteissa pelaamista varten. Voit mukauttaa ohjaimen painikkeiden toimintoja ja liittää ohjaimen mihin tahansa yhteensopivaan kuulokemikrofoniin, jossa on 3,5 mm:n stereokuulokeliitäntä. Myös ohjaimen langatonta toimintasädettä on parannettu.

Pelaa Xbox 360 -pelejä Xbox Onella

 • Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus(2) – toivotuin ominaisuus – on nyt todellisuutta. Voit pelata yhä useampia Xbox 360 -pelejä Xbox Onella ilman lisäveloitusta. Tulevina kuukausina lisättävien satojen pelien ansiosta Xbox One on nyt paras konsoli Xbox 360 -pelien pelaamiseen.

Pelaa Gold-jäsenenä

 • Xbox Onen ja Windows 10 -tietokoneiden kaikkein kehittyneimpien moninpelien ansiosta Xbox Live on maailman johtava peliyhteisö. Xbox Live Gold -jäsenenä saat käyttöösi kehittyneitä moninpelejä, pelejä kaupanpäälle, yksinomaisia jäsenalennuksia, jopa 50–75 prosentin alennuksen Xbox-kaupan peleistä ja paljon muuta.

Pakkauksen sisältö

 • Xbox One S -konsoli
 • 2 Tt kiintolevy (sisäinen)
 • Langaton Xbox-ohjain, jossa on 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
 • Konsoliteline (pystyteline)
 • HDMI-kaapeli
 • Virtakaapeli

[1] 4K-sisällön suoratoisto valituissa sovelluksissa (lisätietoja on sivustossa Xbox.com). HDR-ominaisuudet ovat käytettävissä niitä tukevissa peleissä ja televisioissa. Tietyt sovellukset edellyttävät lisäksi tarjoajakohtaisia tilauksia ja/tai muita lisävaatimuksia. Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus toimii valikoiduissa Xbox 360 -peleissä. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/backcompat. Xbox Live ja Internet-laajakaistayhteys tarvitaan aluksi pelin lataamiseksi konsoliin.

[2] Xbox Onen taaksepäin yhteensopivuus toimii valikoiduissa Xbox 360 -peleissä. Lisätietoja on osoitteessa www.xbox.com/fi-FI/xbox-one/backward-compatibility. Xbox 360 -lisätarvikkeet ja Kinect sekä näiden lisätarvikkeiden käyttöä edellyttävät pelit eivät ole yhteensopivia Xbox One -konsoleiden kanssa. Xbox Live ja Internet-laajakaistayhteys tarvitaan aluksi pelin lataamiseksi konsoliin. Jotkin pelitallenninominaisuudet edellyttävät Xbox Live Gold -jäsenyyttä (myydään erikseen).

Huom: Kinect-sensori vaatii erikseen saatavissa olevan USB-adapterin toimiakseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
175 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.7.2018 14:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.