Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

HINTA SISÄLTÄÄ postituksen Suomeen.
MAKSUOHJEET tulevat Huuto.netin automaattisessa vastausviestissä. Postitamme kirjan heti, kun maksu näkyy tilillämme.

KIRJAN TIEDOT

Jarkko Eskola - Antti Karila  (toim.) : Mielekäs Suomi - Näkökulmia mielenterveystyöhön

Mielenterveysongelmat ovat kansantautimme. Niiden aiheuttamat kansantaloudelliset menetykset lähestyvät perinteisen ykköstautiryhmän sydän- ja verisuonitautien tasoa. Mielenterveyssairauksia on erityisesti teollistuneissa länsimaissa, kuten Suomessa.

Mitä on tapahtunut? Ovatko yhteiskunnalliset muutokset liian nopeita ihmisen sopeutumiskyvylle? Onko sukupolvien ketjun lyhentyminen ja mahdollinen katkeaminen syynä siihen, että yhä useammalla lapsella ja nuorella on käyttäytymishäiriöitä ja mielenterveysongelmia? Miksi suomalaisen mieli järkkyy?
Kirjan kymmenen artikkelia valottavat sitä, miten mielenterveystyö on pystynyt vastaamaan yhteiskunnallisiin muutoksiin. Tarkastelun kohteena on erityisesti mielenterveyspolitiikka. Kirjassa käydään läpi mielenterveyden merkittävimpiä ongelmia ja ratkaisuyrityksiä niiden hoitamiseksi.

Kirjan artikkelien kirjoittajat ovat Suomen keskeisimpiä mielenterveystyössä vaikuttaneita ja vaikuttavia psykiatreja ja psykologeja.


Painovuosi: 2007
Painos: 1.
Sivumäärä: 215
Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen
Kustantaja: Edita


Varastopaikka: 604

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 18:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.