Tuote on myyty käyttäjälle miekka hintaan 198 €

Kuvaus

KATSO KOHTEEN YKSITYISKOHTAISIA LISÄKUVIA (9kpl) ALEMPANA, kohteen kuvaustekstin jälkeen!!!

KOHDE ILMAN LÄHTÖHINTAA JA HINTAVARAUSTA!!! HUIKEA ja AITO YLI 100v WANHA SORTOKAUDEN ESINE, vuodelta 1912!!! MIELETÖN ESINE KAIKILLE SORTOKAUTTA ja SUOMEN HISTORIAA KERÄILEVILLE, KOKOELMAN NÄYTTÄVIN KRUUNU!!! Taulun korkeus kehyksineen on jopa 80cm ja leveys 57,5cm. Signeeraus on vuodelta 1912 M.Rantanen. Tässä mieletön Suomiesine, vaikkei olisi taiteesta tai tauluista muuten kiinnostunut ja tämän tyyppisessä kohteessa tärkeämpää onkin aihe ja aika. Kokonaisuus on upea, taulun kehykset joskus myöhemmillä vuosikymmenillä uudelleen laitetut, tauluun kuitenkin upeasti sopivat kullan hohtoiset. Taulun kangas on myös myöhemmin kehysten laiton aikana mahd. levyyn kiinnitetty. Maalaus on itsessään erittäin upea isänmaallinen Sortokaudelta. Suomineito hulmuavan lipun ja kilven kanssa, luonnossa monta kertaa upeampi kuin kuvissa.

Kts. netistä löytämäni linkki, jossa Sortokaudet tiivistettyinä http://www.akiranta.com/11

TÄSSÄ MIELETÖN SORTOKAUDEN SUOMIAIHEINEN SUOMIESINE vuodelta 1912 YLI SADAN VUODEN TAKAA, SUOMINEITO HULMUAVAN LEIJONALIPUN KANSSA ja TOISELLA KÄDELLÄ SUOMILEIJONAKILPI!!!

Tämän Sortokauden esineen kohdalla kävi myös erittäin mielenkiintoinen yhteensattuma, kun soitin eräälle Turussa aikoinaan pitkään vaikuttaneelle antiikkikauppiaalle ja hän tunnisti puhelimessa esineen ja osasi näkemättä kuvailla kehykset ja muut tauluun liittyvät erikoisuudet, kuten taustalevyyn kiinnitetyn kankaan ja kaikki muut yksityiskohdat ilman taulun näkemistä ja sitten kun kävin tätä hänelle livenä näyttämässä, niin se todellakin oli se täysin sama Sortokauden taulu, jonka hän oli Turussa ollessaan myynyt yli 20-30 vuotta sitten…näin ne hyvät esineet jatkaa kiertokulkuaan. HARVINAINEN ja HYVIN NÄYTTÄVÄ SUOMI/SORTOKAUSI KOKOELMAN KRUUNU!!! Katso erittäin tarkat lisäkuvat alempaa, joista kunto ja yksityiskohdat tulevat erittäin hyvin esille! Mikäli haluat tulla tutustumaan esineeseen ennen kohteen sulkeutumista, niin ota yhteyttä. Myyjä: Oy Kauppahuone Ducat Ab Ltd. Sijainti: Uusikaupunki.                 

TERVETULOA HUUTAMAAN!!! KATSO ja KLIKKAA MYÖS MUUT ERITTÄIN MIELENKIINTOISET JA ERIKOISET KOHTEENI

Katso myyjän kaikki kohteet

ESINEILLE TÄYSI 100% PALAUTUSOIKEUS. Lähetyskulu kotimaassa(Suomi) Matkahuolto Huutopaketti 7,95eur. Maksu 3vrk sisällä kohteen sulkeutumisesta ja lähetän välittömästi, kun rahat näkyvät tilillä. Nouto ja käteismaksu, myös mahdollinen. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin. INTERNATIONAL BIDDERS WELCOME!!! Payment methods(I only accept) Bank wire transfer (IBAN and BIC/SWIFT) or Cash, advance payment.

 

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Lisätty 13.7.2018 21:48

Huutokuva.net Huutokuva.net Huutokuva.net

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
198 €
Ilmoitus on sulkeutunut 18.7.2018 22:45
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.