Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jobman miesten takki, arkikäyttöön, työtakiksi tai vaikka eräretkeilyyn. Ruotsalainen Jobman vaatemerkki on tunnetusti laadukkaita työvaatteita valmistava yritys. Takki on käytetty, mutta myydään siistissä käytetyssä kunnossa.

Takki on kokoa 52 ja sävyltään tummanvihreä, takissa on sivutaskut, vetoketjulliset rintataskut, hihassa ulkopuolella oleva tarranauhallinen tasku, sekä takin sisäpuolella oleva povitasku. Takin sisäpuolella on pehmeä ja lämmin vuorikangas, takissa on kaksisuuntainen vetoketju, sekä hihan suissa olevat resorit.

Mainittavina miinuksina on rikkinäinen takin ripustuslenkki, sekä takin edessä näkyvät vaaleat tahrat, jotka näyttävät salamalla otetussa kuvassa pahemmalle kuin luonnossa.

Hakusanat: Jobman, talvitakki, syksytakki, työtakki, erätakki, eräretkeily, työvaate, talvi, syksy, työ, erä, takki, vaate


Teen yhteistyötä nimimerkki Kissanviikset kanssa, joten häneltä ostettujen tuotteiden lähetyskuluja on mahdollista yhdistää omieni kanssa. Käythän katsomassa myös hänen ilmoitukset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.3.2024 11:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.