Kuvaus

[1016]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ  iskussa oleva nidottu painos SUOMI ROCKIN / MIETTISEN / EPPUJEN / MIKKO SAARELAN jne. diggareille.

Kirjassa mm. original EPPU NORMAALI / FREUD, MARX, ENGELS & JUNG yhteyksistä tutun Mikko Saarelan omiste - > KATSO KUVA :-)

 

MIETTINEN - MUISTELMAT 

Ensimmäiset viisi vuottani Suomi-Rockin sekatyöläisenä

Tämä kirja kertoo [Kimmo] Miettisestä, useiden suomalaisten rock-yhtyeiden löytäjästä, rock-kriitikosta ja uuden aallon yleismiehestä. Kirjan on kirjoittanut henkilö, joka asian parhaiten tuntee - Miettinen itse.

Projekteista, joissa Miettinen on ollut osallisena mainittakoon esimerkiksi Hilse-lehti, Bambi-lehti, Hassisen Kone ja Belaboris. Jotkut Miettisen jutuista ovat jääneet vain pienen ystäväpiirin sisäisiksi, joistakin muista on tullut suomalaisen rockin kulmakiviä. Voikin vain todeta, että ilman Mietttistä suomalaisen rockin historia kuluneiden viiden vuoden ajalta olisi ollut aivan toisenlainen.

1. painos

Jee-Jee Music Oy

WSOY PORVOO
 

VOITTOHUUTO ja PK.  2,00e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 62 vrk 17 h 26 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 62 vrk 17 h 26 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.