Tuote on myyty käyttäjälle LosToblos hintaan 15 €

Kuvaus

MIETTINEN
LoveLies
Like  2011
KIRJA   256 s


Uusi. Lukematon. Kovakantinen.

...

 Suomipunkin kummisetä esittää: brittibändin katastrofaalinen Suomen-kiertue

Mitä brittiläinen rockbändi LoveLies tekee Härmässä vuonna 1984? Onko taustalla levymogulien pirullinen suunnitelma, bändin kadonnut inspiraatio vaiko kansainvälinen naimakauppa?

Rokkareiden Suomen-kiertue saa Pohjolan sekaisin, kun kulttuurit rytisevät vastakkain bändin maailmanvalloituksen alkumetreillä. LoveLiesin ympärille syntyy puolivahingossa pahamaineisuuden sädekehä. Akuutin hermoromahduksen partaalla horjuva kiertuemanageri raportoi kiertueen vaiheita kriisistä kriisiin ja katastrofista seuraavaan. Studiosessioiden ja takahuoneiden katkuinen stoori rullaa vankalla todellisuuspohjalla.

Miettinen (s. 1958) on Suomen rockbisneksen monitoimimies, joka vaikutti rockskenessä yli kolme vuosikymmentä. LoveLies on hänen toinen romaaninsa. Räväkän huumorin ryydittämä, rokkipoikain roadtripistä kertova esikoisromaani Pitkäjano ilmestyi 2010. Miettiseltä on ilmestynyt myös teokset Ensimmäiset viisi vuottani Suomi-rockin sekatyöläisenä (1983), Hilse – suomipunkin alku ja juuri (2008) seka AC – takapirujen kuningas (2009).

”Sujuvaa sanailua ja sukkelia ajatuksia rock-elämän tarkoituksesta. (…) LoveLies kannattaa lukea hartaasti ja ajatuksella, sillä kaikkia humoristisia pilkahduksia ei nopealla lukemisella huomaa.”
– Rumba

...

 
Ei tarvitse paljon yllyttää, niin kirjailija pyöräyttää alkusivuille omistuskirjoituksen.

PS. LoveLies on oikeasti Dogs d'Amour (älä kerro keneltä kuulit)!

 

(340)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.4.2024 18:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.