Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mighty Machines on lapsille tarkoitettu sarja koneista ja niiden toiminnasta.Isot koneet ja niiden välittämät suuret voimat ovat aina kiehtoneet niin lapsia kuin aikuisiakin. Mighty Machines on lapsille tarkoitettu sarja koneista ja niiden toiminnasta. Sarja on vauhdikas, ja siinä on jännittäviä kuvia, mukavia ja opettavaisia hahmoja, vauhdikasta musiikkia sekä hauskaa huumoria. Sarja vetoaa niin lasten kuin aikuistenkin mielikuvitukseen. Mighty Machines on sekä viihdyttävä että opettavainen sarja. Ja sen sijaan, että selostaja kertoisi miten kaikki toimii, koneet itse kertovat mitä tapahtuu ja miten ne toimivat. 
 
LENTOKENTÄLLÄ 

Suuret lentokoneet tutkitaan lentokonehallissa ennen kuin niihin lastataan matkalaukut, ruuat ja juomat. Sen jälkeen koneet voidaan tankata ja siirtää lähtöporteille. Luvassa on kiireinen päivä kansainvälisellä lentokentällä. 
 
RAKENNUSTYÖMAALLA 
Valtavat kauhat kaivavat maata, maansiirtokoneet tasoittavat pohjaa, ja suuret nostokurjet nostavat rakennuselementit työmaalle. Myöhemmin siihen valmistuu kaksi sairaalaa. 
  
SATAMASSA 
Poliisivene partioi satamassa ja tervehtii kaikkia lauttoja, pieniä purjeveneitä, pelastusaluksia sekä vierailevia rahtialuksia. Jopa suurimmat alukset pysähtyvät vierailemaan.
Kuvasuhde: 4:3
Ääni:  Suomi, ruotsi (Dolby Digital Stereo)
Kesto: n. 1 h 20 min
Ikäraja: K-3

 

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.9.2018 13:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.