Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mika Kaurismäki ROSSO - THE MIKA KAURISMÄKI COLLECTION

"Rosso on kertomus sisilialaisesta palkkamurhaajasta Giancarlo Rossosta (Kari Väänänen), jonka tarkoituksena on tappaa miljoonasta liirasta hänen kadotettu rakkautensa ja vaimonsa Maria. Rosso etsii elokuvan 75 minuutin ajan Maria-nimistä kadonnutta rakkauttaan Suomesta ja siinä samalla ryöstää kaupan ja pankin. Hän tapaa matkallaan myös Martin (Martti Syrjä). Lopussa Rosso löytää kadonneen rakkautensa mutta on samassa ammuttu ja ehtii sanoa vaimolleen "ciao, bambina" (tekstityksessä väärin kirjoitettu "ciao, bambino"

Rosso (1985) on Mika Kaurismäelle ominainen tie-elokuva. Mafian palkkatappajan (Kari Väänänen) määrätietoisuus rapisee hänen tavatessaan suomalaiskohteensa veljen (Martti Syrjä) ja juuttuessaan Pohjanmaan tulviin. Yhteislaulun ”Sono italiano” / ”Olen suomalainen” aiheena on kansa, jonka ”kyynelistä saisi aikaan monta valtamerta”.

DVD ja kotelo ovat uudenveroisia, elokuvan kesto on 1 tunti 13 minuuttia. Esityskieli on italiai. Tekstityskielinä on valittavissa suomi, ruotsi, norja, tanska ja englanti. DVD-kotelon teksti on suomeksi.

Valmistumisvuosi on 1985, ohjaus Mika Kaurismäki, käsikirjoitus Kari Väänänen ja Mika Kaurismäki, näyttelijät Kari Väänänen, Martti Syrjä, Leena Harjupatana, Mirja Oksanen, Maija-Liisa Majanlahti ja Grazio Anellli.

Bonukset: Traileri, Mika Kaurismäki -haastattelu ja biografia.

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.7.2018 22:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.