Ilmoitus on sulkeutunut

Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina, ei noutomahdollisuutta. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Mikael Saarinen : Leffaterapiaa - Tunneälyä ja itsetuntemusta kotisohvalta

Elokuva on elämää pienoiskoossa. Tunteet ovat elokuvissa usein tärkeässä roolissa ja elokuvien avulla katsoja voi oppia tarkemmin havainnoimaan tunteita. Elokuvat innostavat, ärsyttävät, pelottavat, itkettävä, naurattavat ja liikuttavat. Leffaterapiaa kannustaa katsojia tarkastelemaan elokuvien kautta omia tunteitaan. Konsti on edullinen, mukava ja hyödyllinen, sillä Leffaterapiassa uusia näkökulmia omaan ja läheisten käyttäytymiseen avautuu turvallisesti kotisohvalta käsin. Sysäyksen oman elämän solmujen erittelyyn voi tarjota roolihenkilön kummallinen käyttäytyminen, tylsän elokuvan mitäänsanomattomuus tai jännityselokuvan askarruttamaan jäänyt juonenkäänne: miten ihmeessä hän valitsi sen Nahjuksen, miksi he päätyivät aina riitelemään samoista asioista, kuinka joku voikaan olla noin häikäilemätön?

Kirja kannustaa omaehtoiseen leffaterapiaan lämpimästi ja pilke silmäkulmassa. Esimerkkielokuvien avulla voi käydä läpi mm. kipeitä muistoja, masennusta, ihmissuhdeongelmia ja pelkoja. Esimerkkeinä on noin seitsemänkymmentä elokuvaa, mukana ovat uusimmat DVD-julkaisut ja suosittuja klassikoita. Kirjaa voi käyttää viinioppaan tavoin elokuvan valinnassa ja elokuvan analysointiin. Kirjan lopussa on hakemisto sekä elokuvista että käsitellyistä tunteista. Mikael Saarinen on psykologi, psykoterapeutti ja tunnetutkija. Hän väittelee syksyllä psykologian tohtoriksi työelämän tunneosaamisesta. Saarinen on julkaissut aiemmin mm. teokset Tunne älysi, älyä tuntevasi sekä Tunneäly - Kohti kokonaista elämään. Syksyllä 2006 häneltä ilmestyy Pauli Aalto-Setälän kanssa teos Perkele! - Tunneosaamisen oppikirja esimiehille.

Painovuosi: 2006
Painos: 1.
Sivumäärä: 248
Sidosasu: Nidottu
Kustantaja: Kirjapaja

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 85
Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Sovittaessa voi tilauksen myös noutaa liikkeestämme Myyrmäestä; tästä on vahvistusviestissä selkeät ohjeet.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.9.2018 17:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.